Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Odvážna Banášová: Ukázala nohavičky v priamom prenose!

Adela Banášová a jej nohavičky. Zobraziť galériu (8)
Adela Banášová a jej nohavičky.

BRATISLAVA – Ups! Tanec v minišatách sa jej nevyplatil. Moderátorka Adela Banášová (28) si v nedeľu zahrala príšeru z Jacksonovho Thrilleru. A ukázala, aké nohavičky má pod obtiahnutými šatami.

Adela Banášová má na konte ďalšiu „gaťkovú“ scénu! Na poctu Michaela Jacksona, ktorému bolo venované nedeľné kolo, si s Leošom Marešom zatancovala útržok z klipu Thriller. No generálku zrejme absolvovala v inom oblečení alebo jej nik zo štábu nepovedal, že pripravuje pre divákov pikantné prekvapenie.

Adela totiž v priamom prenose divákom pod pódiom ukázala, že aj pod obtiahnutými šatami nosí nohavičky – na rozdiel od Zuzany Fialovej, ktorá moderovala Let’s Dance občas naostro. Sympatickej blondínky sme sa spýtali, či pred tancom nemala z niečoho takéhoto obavy a naznačili sme jej, že táto „nehoda“ sa naozaj udiala. „Zamyslím sa a dám vedieť. Nie je to téma, na ktorú sa dá odpovedať len tak bez uváženia. Ďakujem za pochopenie,“ napísala nám so žartovným podtónom. Po Let’s Dance, kedy sa na parkete objavovala polonahá a tiež viackrát ukázala nohavičky, je ostrieľaná moderátorka zrejme na takéto odhaľovanie už zvyknutá.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu