Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Eva Mendes ukázala vnady v rozhalenej košeli... Bez podprsenky!

Eva Mendes Zobraziť galériu (15)
Eva Mendes

NEW YORK - V jednoduchosti je krása! Povedala si zrejme herečka Eva Mendes (35), ktorá do kín už opäť priniesla závan kubánskeho sexepílu. V klasickom čiernobielom outfite v nedeľu vytasila pekne tvarované prednosti - kvôli "zabudnutej" bielizni a rozopnutým gombíkom aj tentoraz mužom padali sánky!

Hollywoodska krásavica sa uplynulý víkend stala ozdobou premiéry snímky Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans. Namiesto luxusnej róby zvolila síce čiernu sukňu pod kolená s bohatým riasením, no touto kombináciou rozhodne nič nepokazila. Ako magnet totiž priťahoval pozornosť jej extra hlboký výstrih, o ktorý sa postarali nezapnuté gombíčky bielej košeľovej blúzky. Oko nejedného muža v Evinej prítomnosti však potešila najmä chýbajúca podprsenka - vykúkajúce okrúhle prsia boli z profilu jednoducho neprehliadnuteľné.

Eva Mendes ukázala vnady
Zobraziť galériu (15)

Aj keď herecká hviezda svojím zovňajškom zažiari všade, kam sa pohne, počas nedeľného premietania sa ani ona nevyhla obrovskému módnemu prešľapu. K asymetrickej sukni si totiž doladila čierne lodičky s ozdobnými kameňmi, ktoré zaručene ešte dýchali novotou. Svedčili o tom žiarivo biele cenovky na podrážkach - Eva si ich totiž predtým, ako vyrazila do spoločnosti, zabudla odlepiť!

Eva Mendes ukázala vnady
Zobraziť galériu (15)

V spomínanej krimi dráme sa Američanka s kubánskymi koreňmi blysla po boku Nicolasa Cagea. Ten sa zhostil úlohy nie práve najvzornejšieho policajta, ktorého isté okolnosti jedného dňa donútia prehodnotiť doterajší život.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu