Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Sexice Eva Mendes a Scarlett Johansson predviedli svojho šťavnatého ducha!

Eva Mendes a Scarlett Johansson Zobraziť galériu (6)
Eva Mendes a Scarlett Johansson (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Blýskanie fotoaparátov, zvodné pózy, koketné vzdušné pusinky a žiarivé úsmevy. Presne takto to vyzerá, keď sa na červenom koberci stretnú dve krásavice hollywoodskeho formátu - spustiť z nich zrak išlo minulý týždeň naozaj veľmi ťažko!

Pôvabné herečky sa zišli na spoločnej párty v Londýne pri príležitosti predstavenia svojho najnovšieho filmu s príznačným názvom The Spirit. Vďaka štýlovým outfitom a šikovným vizážistom sa v spomínaný večer na nedostatok pozornosti nemohla sťažovať ani jedna z atraktívnych dám.

Scarlett (23) stavila na nežnú romantiku a na večierok zvolila kvietkované šaty v kombinácii s lodičkami s otvorenou špičkou. Cukríkovo-ružová farba topánok s veľkým oranžovým kvetom by boli poriadnym faux-pas, no vďaka novému účesu a sviežej svetlohnedej farbe vlasov bol celkový dojem viac ako príjemný.

Novou frizúrou sa pochválila aj Eva Mendes (34), ktorá vyskúšala športovejší strih, nenáročný na úpravu. Svoju funkciu splnili aj žiarivo žlté krátke šaty, ktoré potvrdili zlaté pravidlo - v jednoduchosti je krása. Róba vynikla na opálenej pokožke, odhalila štíhle lýtka a dokonca aj to, čo si Eva tak prísne stráži - bohatý výstrih.

Dvojica krásnych hereckých hviezd sa v spomínanom filme blysla po boku Samuela L. Jacksona. Snímka bola natočená podľa komixovej predlohy Willa Eisnera a obyvatelia Spojených štátov si ho budú môcť vychutnať ako symbolický vianočný darček presne 25. decembra.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  




Trailer k filmu The Spirit


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu