Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Šmajdove rozpačité vystúpenie: Miro, bolo to trápne!

Miro Šmajda počas vystúpenia. Zobraziť galériu (6)
Miro Šmajda počas vystúpenia.

BRATISLAVA - Roztrhol košeľu a odhalil hruď! Finalista Česko Slovenskej SuperStar Miro Šmajda (20) to počas včerajšieho kola trochu prehnal s vlastnou prezentáciou. Na javisku predviedol vystúpenie, z ktorého si potom porotcovia uťahovali.

Miro Šmajda to počas tretieho finálového kola prepískol. Nielenže ho porota nepochválila za spevácky výkon, ešte ho aj dali do laty kvôli vlastnej prezentácii na javisku. Miro sa totiž rozohnil natoľko, až si rozorval košeľu a odhalil hruď. Zrejme sa nechal strhnúť atmosférou v hale. Nesplnilo to však očakávaný efekt, pretože to vyznelo dosť gýčovito. A to si všimli aj porotcovia.

„Pre mňa to bola až moc veľká póza. Nebola to šálka mojej kávy. Aj som rozmýšľala, či nie sú zakázané vyzliekania pred 22:00,“ zhodnotila Mirovu rozpačitú šou na pódiu Marta Jandová. „Deti môžu,“ vstúpila jej do reči s uštipačnou poznámkou Dara Rolins. Česká rockerka následne uzavrela svoje hodnotenie slovami, že miestami jej Šmajdove vystúpenie pripomínalo Haberov klip z deväťdesiatych rokov.

Obávaný kat mal z Mirovho pôsobenia na javisku tiež zmiešané pocity. „Bolo to zaujímavé číslo. Aj gombíky lietali. Už len fúkar ti chýbal, ktorý by ti tam vial,“ robil si žarty aj Habera. „Bodol by,“ reagoval blonďavý spevák. „Ty si ťažký narcis,“ odpovedal porotca. „Bolo to také lážo-plážo. Namiesto spevu si sa sústredil na to divadlo naokolo. No nebolo to až také zlé ako ostatné tvoje vystúpenia,“ uzavrel Habera.

„Ty si skrátka afektovaný úchyl ako Michael Jackson. To je tvoja najlepšia stránka. Dal si do toho srdce. Sadlo ti to,“ povedal Hejma, ktorému sa ako jedinému z trojice Šmajdove vystúpenie relatívne páčilo.

Presne opačný názor mala Dara Rolins. Tá zhodnotila výkon mladého Košičana stručne a výstižne. „Mne osobne si zobral všetky ilúzie o Šmajdovi, akého mi kedysi predstavili. Veľmi by som si želala, aby sa vrátil na javisko starý dobrý Šmajda,“ povedala.

Miro je známy tým, že sa rád odhaľuje na verejnosti. Dokonca aj pred kamerou topiek predviedol s radosťou svoj exhibicionizmus a ukázal kocky na svojom bruchu. Na pódiu by však nemusel až tak tlačiť na pílu a mohol sa riadiť známym tvrdením: „Menej je niekedy viac.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu