Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ďurianová si vyhodila z kopýtka, Modrovský ťahal Adelu!

Známe tváre sa zabávali v priestoroch luxusného hotela. Zobraziť galériu (10)
Známe tváre sa zabávali v priestoroch luxusného hotela.

BRATISLAVA – Známe tváre žúrovali! Osobnosti nášho šoubiznisu sa včera odviazali na párty, ktorá sa konala pri príležitosti prvých narodenín luxusného hotela v centre Bratislavy. Kto všetko si vyhodil z kopýtka?

Spoločenskú akciu si nedala ujsť moderátorka Adela Banášová. Hoci je v týchto dňoch maximálne vyťažená, predsa len si našla čas a so svojím priateľom Petrom Modrovským si vyrazila na žúr. „Dnes tu aj pracujem, takže to nie je len o zábave. Podobných moderátorských akcií však v tomto období nerobím veľa. Je to skôr výnimočné,“ povedala Adela, ktorej v súčasnosti dáva zabrať Česko Slovenská SuperStar.

Včera jej však dal zabrať aj partner Peter Modrovský. Ten si ju chcel po jej pracovných povinnostiach uchmatnúť iba pre seba. A tak po sérii dlhých rozhovorov, ktoré Adela poskytovala, jeden prerušil, chytil svoju polovičku za ruku a uniesol ju na parket, kde si spolu zatancovali. Zaspomínali si tak na Let´s Dance 3, ktorá ich dala dokopy.

V priestoroch luxusného hotela si na parkete zakrepčila aj Marianna Ďurianová. V hudobnom rytme sa decentne vlnila spolu s pohárom bieleho vína a markizáckym kamarátom Pavlom Bruchalom.

Čo sa ešte dialo na žúre? Kto si ho nedal ujsť? Pozrite si našu GALÉRIU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu