Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Banášová a Modrovský: Peter občas Adelu nemilo prekvapí!

Adela Banášová a Peter Modrovský Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová a Peter Modrovský

BRATISLAVA - Zatiaľ im to klape! Vysmiaty párik Peter Modrovský (25) - Adela Banášová (28) sme stretli vo štvrtok večer na otváracej párty istej tanečnej školy. Pri tejto príležitosti sme u dvojice zisťovali, ako sa vyvíja ich trojmesačný vzťah.

Napriek tomu, že sú obaja pracovne dosť vyťažení, si na seba čas nájdu denne. Dokonca aj diáre si snažia zostavovať podľa toho, ako má kto voľno.

Dôkazom, že je medzi nimi všetko v poriadku, môže byť aj Adelina odpoveď na našu otázku. Keď sme sa totiž plavovlásky spýtali, či počiatočná zamilovanosť ešte stále pretrváva, moderátorka jednoznačne odpovedala: „Za seba hovorím áno!“ A svoje pocity ďalej rozvinula. „Pokiaľ si človek udržiava momenty prekvapenia a snaží sa nenechať vzťah upadnúť do stereotypu, dokáže to veľmi dlho a pekne udržať.“ Na to Peter pohotovo zareagoval: „Stále sú nejaké prekvapenia, niekedy aj nemilé.“

Nám to nedalo a Petra sme sa spýtali, ako to s tými nemilými prekvapeniami myslel. „Ja som len žartoval. O nejakých nemilých prekvapeniach teda neviem. To by ste sa museli spýtať Adely,“ povedal s tajomným úsmevom mimo kamery. Priznal však, že Adelu občas šokuje strelenými nápadmi. „Minule som jej poslal mravca s balónom,“ prezradil Modrovský, ktorý mal počas nášho rozhovoru evidentne dobrú náladu. Preto sme radšej od neho nezisťovali nič viac o šialenom darčeku.

 

Sledujte TOPKY TV: Adela Banášová a Peter Modrovský o svojom vzťahu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu