Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Leoš a Adela: Rasistické útoky na superstaristu Hedara!

Ahmad Hedar, Leoš Mareš a Adela Banášová Zobraziť galériu (4)
Ahmad Hedar, Leoš Mareš a Adela Banášová

BRATISLAVA – Moderátori Česko Slovenskej SuperStar Adela Banášová (28) a Leoš Mareš (33) si uťahujú z čohokoľvek. Dôkazom bolo prvé živé sobotňajšie vysielanie, kedy si doberali semifinalistu Ahmada Hedara (19), ktorý je pôvodom zo Sýrie.

Moderátor Leoš Mareš si príliš na jazyk pozor nedáva. V Česko Slovenskej SuperStar to už párkrát so svojím humorom prestrelil. A bolo tomu tak aj pri prvom živom vysielaní. V sobotňajšom chlapčenskom kole pri avizovaní dvoch spevákov, ktorí mali ísť spievať ako poslední, zahlásil kurióznu vetu: „Na týchto dvoch chlapcov si musíte počkať. Tento je sympaťák. A tu Ahmad si pripravil skutočnú bombu,“ povedal Mareš. Sála po jeho slovách vybuchla smiechom. Ahmad Hedar je chlapec, na ktorom hneď vidieť, že nie je typický Čech. Jeho rodičia totiž pochádzajú zo Sýrie. Svoj netypický výzor doplnil aj šálom, ktorý v moslimských krajinách používajú ako pokrývku hlavy.

A práve ten zaujal aj Adelu Banášovú. Tá sa na Leošov vtip chytila a v momente potiahla Ahmedovi šál a zakričala: „Bum!“ Následne potom dodala: „Toto sú štandardné fóry.“ Moderátori síce rozosmiali divákov, ale evidentne zabudli, že sa mohli nájsť aj takí, ktorých sa táto rasistická poznámka a vtipkovanie z výzoru, ktorý nie je pre Čechy a Slovensko typický, mohlo dotknúť.

A tak sa Adela po odspievaní Ahmedovej pesničky snažila mladíkovi ospravedlniť. „My by sme si to nedovolili, keby sme nevideli, že medzi vami v kolektíve je to také bežné,“ zachraňovala situáciu moderátorka. Sympatický Ahmed Hedar sa to snažil celé odľahčiť a tvrdil, že on to chápe. Banášová však pokračovala a spýtala sa ho, či ho ešte neobťažujú takéto klišovité fóry: „Tak to si dnes odpálil. Dúfam, že v pondelok nevybuchneš,“ uviedla niekoľko príkladov plavovláska. Českému spevákovi evidentne humor nechýba a skúsenú moderátorku jednou vetou doslova zaskočil: „Vtipy o blondínkach sa tiež tradujú.“ Banášová sa zmohla už len na pár slov, schytila speváka a s úsmevom dodala: „Blondína a terorista, urobte si foto.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu