Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šeherezáda s obrovskými prsiami? Z Kim Kardashian je orientálna bohyňa!

Kim Kardashian ako sexi Šeherezáda Zobraziť galériu (18)
Kim Kardashian ako sexi Šeherezáda

LOS ANGELES - Arabský svet by sa z nej zaručene zbláznil! Americká sexbomba Kim Kardashian (29) už opäť vytasila svoje božské tvary a počas halloweenskej noci nenašla medzi celebritami konkurenciu. V odvážnom kostýme vyrážala dych objemom v tých správnych partiách!

Televízna hviezda tento rok v poslednú októbrovú noc strašila tým najpríjemnejším spôsobom. Vďaka výborne zvolenému outfitu sa totiž premenila na exotickú hrdinku príbehov Tisíc a jednej noci, ktorá svojimi krivkami rozhodne spĺňa aj tie najtajnejšie erotické fantázie všetkých Arabov.

Vo vyzývavej podprsenke Kim nechala vyniknúť svojim bujným vnadám, nohavičky so závojom okolo nôh zasa vyzdvihli jej oblé boky. Dokonale ploché bruško, postava presýpacích hodín, tyrkysová farba na opálenej pokožke, dlhé havranie vlasy - to všetko ju na halloweensky sviatok pasovalo za najsexi celebritu.

Šeherezáda s obrovskými prsiami?
Zobraziť galériu (18)

O tom, že hollywoodska krásavica miluje rozprávky, svedčí aj jej druhý kostým. Kim sa totiž predviedla nielen ako zmyselná Šeherezáda, ale aj ako dráždivá Snehulienka, ktorá rozhodne nepatrí do rúk trpaslíkom. Nechýbal jej totiž hlboký výstrih, krátka suknička a biele pančuchy nad kolená. V tých Kimine nôžky pôsobili až neuveriteľne štíhlo. Ak sa prominentná kráska niekedy obávala blížiacej sa tridsiatky, mala by sa tohto pocitu čím skôr zbaviť - nám sa totiž zdá, že s pribúdajúcimi rokmi vyzerá čoraz lepšie.

Šeherezáda s obrovskými prsiami?
Zobraziť galériu (18)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu