Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ups! Päťdesiatnička Kim v rovnakých šatách ako tínedžerka Miley!

Kim Catrall a Miley Cyrus Zobraziť galériu (9)
Kim Catrall a Miley Cyrus

NEW YORK – Ako nočná mora! Stretnúť ženu oblečenú v rovnakých extravagantných šatách - a to ešte pred očami fotografov! Kim Catrall zrejme musela na súboj s tínedžerkou Miley Cyrus pozbierať všetko svoje sebavedomie.

Tvorcovia filmu Sex v meste 2 v Kim Catrall (53) alebo naozaj veria, alebo sú extrémne zákerní. Len tak sa dá vysvetliť scéna, v ktorej sa objaví na premiére filmu v rovnakých metalických minišatách a vysokých čižmách ako mladá hviezdička Miley Cyrus (18) širokému obecenstvu známa ako Hannah Montana! Hoci Kim Catrall o seba dbá a určite minula nemálo peňazí na to, aby spomalila čas, vyše tridsaťročný rozdiel sa vymazať jednoducho nedá.

O účasti Miley Cyrus na filme Sex v meste 2 sa špekulovalo už dlho. A dnes je jasné, akú úlohu si v ňom strihne – samú seba. Zdá sa však, že veľa toho nenahovorí. Minimálne nie v tejto scéne, veď v nej údajne nemá ani jedinú repliku! Nuž, niekto je vo filme na to, aby vyzeral, iný zase aby rozprával. A v tomto súboji vyhrá určite aj napriek vekovému rozdielu – alebo práve kvôli nemu - Samantha alias Kim Catrall.

Za všimnutie stojí aj to, aké zvolili dámy doplnky. Zatiaľ čo Samantha schovala svoj dekolt za masívnym elegantným náhrdelníkom, Miley si krk ozdobila šperkom v štýle obojku na rotvajlera či iné bojové plemeno.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu