Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Neprehliadnuteľná aj odzadu: Schudnutá Kim opäť vytasila megazadok!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian

LOS ANGELES - Rok pred tridsiatkou sa síce cíti vhodná do starého železa, no svoju najväčšiu zbraň stále ovláda dokonale. Kim Kardashian na vlastnej narodeninovej párty vystrčila veľké pozadie a opäť vyzerala neodolateľne - ako jedinú v celom Hollywoode by ste ju zaručene spoznali z každého uhla!

Televízna hviezda túto stredu dovŕšila 29 rokov a narodeniny oslávila skutočne vo veľkom štýle. Už uplynulý víkend si totiž vyhodila z kopýtka v Las Vegas, no špeciálnu párty jej usporiadali takisto v New Orleans. Uprostred týždňa sa rozhodla stráviť svoj veľký deň v prevažne dámskej spoločnosti - v losangelskej reštaurácii Philippe ju obletovali dievčatá z klanu Kardashian a asi dvadsiatka kamarátok.

Kim v spomínaný večer zažiarila vďaka karmínovým minišatám s čiernou potlačou. Priliehavý strih a odhalené rameno nechalo vyniknúť jej vylepšeným krivkám, ktoré si udržiava od reklamy s prípravkami na chudnutie. Ich užívanie sa však evidentne stále neodrazilo na veľkosti či tvare jej legendárneho pozadia. Tmavovláska svoje kypré tvary neskrývala a sebavedomo sa pripojila k hŕstke žien, ktoré rozpoznáte aj bez toho, aby ste sa im pozreli do tváre.

Hoci Kim je momentálne v najlepšej forme, priznala, že pribúdajúce roky už začína pociťovať na vlastnej koži. "Nebudem klamať, dnes ráno som sa zobudila s pocitom, že som trochu stará!" prezradila na margo narodenín magazínu People. Možno práve táto veková hranica v nej naštartuje intenzívnejšie prežívanie materinských inštiktov. Od tehotenstva sestry Kourtney jej biologické hodiny tikajú čoraz rýchlejšie a aj ona už zatúžila po prírastku do rodiny. Partnera po svojom boku na to momentálne má.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu