Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Ženích Jaroš: Toto je jeho nevesta!

Miro Jaroš a Petra Humeňanská Zobraziť galériu (17)
Miro Jaroš a Petra Humeňanská

BRATISLAVA – Tajne sa oženil?! Topky.sk získali exkluzívne fotografie speváka a bývalého finalistu prvej série SupeStar Mira Jaroša (31) vo svadobnom oblečení.

Miro Jaroš tvoril nedávno spolu s kolegyňou zo speváckej šou Petrou Humeňanskou krásny párik. Ich fotografie dokonca vyznievajú ako mladomanželské, pretože  obaja sú oblečení vo svadobnom. Skutočnosť je však celkom iná. Miro sa s Petrou nezosobášil. Zábery vznikli pri príležitosti nakrúcania spoločného videoklipu k ich novému singlu s názvom Na dne mora. 

„Môže sa zdať, že šaty sú svadobné, ale klip so svadbou nemá nič spoločné,“ uviedol veci na správnu mieru Jaroš, ktorý pre topky.sk prezradil, prečo mala Humeňanská na sebe róbu nevesty.  „Petra vystupuje v bielych šatách ako morská víla, ktorá smúti na dne mora. Taká bola predstava tvorcov videa, “ ozrejmil nám spevák, ktorý začal videoklip nedávno nakrúcať. Samotná tvorba bude trvať približne tri mesiace. 

Topky.sk v súvislosti s tým zistili, že jeho vznik rozhodne nebude lacnou záležitosťou. „Bude tu použitá špičková technológia ako pri filmoch Sin City alebo Hviezde vojny,“ dodal Jaroš, ktorý ďalej prezradil, že sa video zaradí medzi najdrahšie slovenské klipy. 

Fotografie z nakrúcania videoklipu si môžete pozrieť v našej

Ženích Jaroš: Toto je
Zobraziť galériu (17)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu