Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Online rozhovor Mira Jaroša: Milujem sex!

Miro Jaroš Zobraziť galériu (8)
Miro Jaroš

BRATISLAVA – Spevák Miro Jaroš sa narodil 14. marca 1978 v Žiline. Zviditeľnil sa najmä účinkovaním v prvej sérii SuperStar. Najnovšie skúša šťastie v speváckej súťaži Eurovízia, kde si brúsi zuby na postup do Moskvy s piesňou Malý Hlas. Tú si môžete stiahnuť exkluzívne na topkách.

Ako dvanásťročný napísal Miro Jaroš prvú pesničku. Predtým, než sa dal na sólovú dráhu, bol členom skupín On The Way a R.A.Y.S. Po skončení školy žil v Anglicku a Izraeli kde občasne nahrával vokály do reklám. Malú filmovú úlohu si zahral v oskarovom izraelskom filme What a wonderful place (2005).

Najviac sa zviditeľnil účasťou v prvej sérii SuperStar, kde sa umiestnil na šiestej priečke. Krátko po súťaži vydal platinový album Exoterika (hity Šamanka, Na chvíľu), ktorý nahrával v Tel Avive s producentom Gerrym Wlodawskym.

Na svoje tridsiate narodeniny 14.3.2008 vydal album Tlaková níž, na ktorom pracoval s uznávaným producentom Vladom "Randy" Gnepom. Počas celého roka 2008 patrili single Tlaková níž, Obyčajný, Spadla z oblakov k najhranejším pesničkám slovenských rádií.

Nedávno napísal scenár a režíroval videoklip k novému singlu Čierne písmená, v ktorom sa otvorene priznáva k depresiám. Na Eurovíziu zložil pesničku Malý hlas, s ktorou vystúpi v piatok vo štvrtom semifinálovom kole.



Skladbu si môžete stiahnuť exkluzívne na topkách (s povolením EMI).

Online rozhovor Mira Jaroša:

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Rozhovor

13:24:03 - otázka od: amazonka Ahoj Miro, chcem ti poďakovať za tvoj úžasný album Tlaková níž je super a ešte otázka a čo bude s tretím???? Nechystáš sa. Ahojte, taaaak a som tu!:) Dakujem, novy album pomaly chystame, nahravat zacneme v novembri . Neponahlame sa, zatial je stale aktualny album Tlakova niz:)

13:26:47 - otázka od: andy Pozdravujem ťa Miro. Čo, ako sa pripravuješ na vystúpenie v Eurovízii? Držím ti všetky pršteky, aby si to tam dobre vyspieval. Skladbu Malý hlas som si stiahla a už ju aj počúvam. Je super. Prajem ti pekný deň. Ahoj Andy, uz rano sme mali prve kamerove skusky v STV. Predtym sme zhanali cimbal, co nam dalo trochu zabrat. Bude to fun:) Dufam, ze to udycham:)

13:27:41 - otázka od: vanesa Ahoj chcela by som sa spýtať či ešte stále spievaš Este ano, a stale viac:)

13:30:45 - otázka od: patusqa_12 ayooy chcela by som sa opitat ze ci ti nechyba super star???? Ahoj, nie, nechyba. Ista nostalgia tam je, ale objavuje sa len malokedy. Teraz si zivot uzivam ovela viac.

13:32:08 - otázka od: tatiana ahoj Mirčo, tu je tatiana zo žiliny, tancovali sme u teba aj so silviou, nezabudol si? držim ti palce v živote, pozdrav sestru aj Katku...ja postarom...papa Walla Tanicka:) jasne, pamatam sa:) Existuju z tych cias aj vtipne zaznamy na VHS:) Pamatas na I will always love you v skrini?

13:33:57 - otázka od: aja Zdravím ťa Miruš. Vieš, že si príťažlivý muž. Čo ti na to? Zbožňujem ťa. :)

13:35:39 - otázka od: Angie Preco nie je Maly hlas na tvojom albume? Je to tiez pesnicka, ktora s atam nedostala a teraz si ju vytiahol? Ahoj Angie! Nie, pesnicku Maly hlas sme napisali pre Euroviziu len a preto nie je na ziadnom albume. Mali sme na nu 2 dni cas:)

13:36:04 - otázka od: Alexandra Čawko chcem sa ťa opýtať či ešte stále spievaš.Lebo ja ťa obdivujem v SuperStar si spieval úžasne posielala som ti hlasy.Máš skvelý hlas dúfam že v tom EUROVISION budeš spievať. Uz zajtra ako deviaty v poradi:)

13:36:48 - otázka od: ada ahoj, ktore bary v ziline najradsej navstevujes? ale nepis, ze je toho vela ale skus byt konkretny :-) ......diky, vela stastia v eurovizii v Krave bolo dobre. Do Ziliny chodim malo:(

13:37:49 - otázka od: rudo si hrozny, a trapny zdenka predna je najlepsia Nazdar Rudo, aj mne sa Zdenda paci:)

13:39:24 - otázka od: Angie Miro, zmenil si sa. Ked pocuvam Exoteriku tak to je akoby to spieval niekto iny. Mas iny hlas. V lepsom samozrejme. Co sa stalo? Naozaj spievas tak vysoko? Myslim, ze moj hlas sa zmenil po operacii nosovej prepazky. Teraz sa mi dycha lahsie a tym padom inak zniem. A vraj som prestal chrapat:)

13:42:19 - otázka od: špagetka Ahoj, prečo ste sa rozišli s Katkou, takí ste boli podarený párik. Proste nam to nevyslo:( To sa niekedy stava. Super je, ze sme nasli k sebe cestu a rozumieme si perfektne. BTW: Katkin novy album Nebotrasenie je skvely!:)

13:44:09 - otázka od: Lesana Kedy možno vidieť singel Čierne písmená? Ktorú skladbu z tvojho druhého albumu máš najradšej? Maj sa krásne:) Singel Cierne pismena sa da vyhrat na www.ciernepismena.sk a je na nom niekolko vybornych remixov. Je to najosobnejsia pesnicka z albumu, ale najoblubenejsie pre mna zostavaju SNY s orgazmickym huslovym solom:)

13:45:33 - otázka od: wiki ayoy...bavi ta ak ta pocas pesnicky oslovuje tovim menom publikum?:-D Heh, neviem ci bavi ale obcas to vie zaskocit a vyhodit z rytmu:) Stalo sa par krat, ze sme museli s kapelou zacat hrat pomalsie, aby sme sa trafili do rytmu, ktory nam udavalo publikum:)

13:47:29 - otázka od: Angie a este jedna otazka: Co si myslis o konkurencii v Eurovizii, koho tipujes na postupku? Myslis, ze bolo spravne ked Kuly z Dezmodu dostal znova sancu spievat? Podla mna, keby to nebol on tak by urcite STV dala nahradnika. Myslis, ze je Eurovizia fer? Pocula som totiz, ze vyjde CD s 15 najuspesnejsimi pesnickami a vraj je uz v tlaci, to by znamenalo, ze je vsetko zmanipulovane:( Neviem, neriesim. Nezaujima ma to. Naucil som sa nerieist veci, ktore nedokazem ovplyvnit. Odspievam svoj song a pojdem na pivo:)

13:50:40 - otázka od: Agatha Ahoj Miro, dakujem za pesnicku, urcite ju budem pocuvat. Chcem ti popriat vela stastia so vsetkym a chcem sa ta spytat preco si neostal v Izraeli vlastne? Lebo teraz sa tam stahujem a chcem vediet, ze ci tam je dobre alebo ani nie...Dakujem! Btw, si sexy :) Agatha, vratil som sa kvoli tomu, ze som mal sen - sen o spievani a Superstar mi dala moznost ho zit. Bolo to jedno z najtazsich rozhodnuti v zivote. Opustit kamaratov, pracu, ludi na ktorych mi zalezi ... casto ked clovek nieco chce a veri tomu, musi nieco obetovat. Niektore rozhodnutia nie su lahke, ale nelutujem. Nahral som tam potom neskor este album Exoterika a urcite sa do Tel Avivu vratim, ale uz len na navstevu. PS: Je tam skvelo, odporucam hned Ulpan. Drzim palce!

13:53:20 - otázka od: Zuzka Ahoj Miro.chcem sa Ta opytat,ako hodnotis svoje studium cinstiny na FF? bol si spokojny, alebo co ti vadilo, prip. co by si vratil spet?vela uspechov prajem.inak,boli sme na tu cinstinu spolu na prijimackach.ja som v Olomouci na cinstine a som velmi spokojna.Planujes sa k cinstine vratit? dakujem.a zelam vela uspechov Studium cinstiny hodnotim pozitivne, darilo sa mi. Zaklady viem, dokazem sa dohovorit. Horsie je to s kaligrafiou, vela som uz zabudol. Nezvladal som denne studium so sposobom zivota aky vediem a odklad mi nepovolili. Neotvarali dalsi rocnik:( a tak to cele teda padlo.

13:53:41 - otázka od: Marián Aké máš po rozchode vzťah s Katkou Koščovou a máš nový vzťah ? Vyborny:)

13:55:23 - otázka od: Linda Ahoj Mirko, si super, chcela by som sa ta opytat aku mas rad kavu. Nepijem casto kavu, podla mna na mna neucinkuje. Ale ked uz, tak musi tam byt viac mlieka nez kavy:) A samozrejme cukor:)

13:57:50 - otázka od: frankie bolgi Nedavno sme ta chceli na jednu akciu, ale bolo nam povedane, ze bez kapely nevystupis. Pre nas ako organizatora to bola zataz. Vela spevakov to tak robi, ze spievaju do cedecka. Vyhol by si sa problemom aj by si viac zarobil.. Je mi luto, ze to nevyslo. Rozhodol som sa vystupovat uz len s kapelou. Moje karaoke casy sa skoncili pred 2 rokmi. Az teraz vidim, aky som bol hlupy. Ide z toho ovela vacsia energia a konecne mam pocit, ze "nešidím" ludi.. Nejde o prachy, rad sa podelim s kapelou. Hudba nie je o tom.

13:58:28 - otázka od: palli nazdar mirec, chcem sa opytat kde sa viac zdrzujes, doma v alebo si niekde mimo vacsinu? diki Zdarec, doma - v Bratislave.

14:01:26 - otázka od: Sisa ExFan Citala som ze ste mali so Sindlerovou nezhody, ktore si poprel. Poznam ju a je to pravda, co tu pisali. Nema ta rada, ani Katku. Dodnes sa nevyrovnala s tym, ze to nevyhrala a ani jej otec. A hlavne nikdy nedosiahne urovne, aby si pisala sama texty a robila hudbu ako ty alebo Katka. Spievat vie, ale nema o com. Odkedy si pises pesnicky? Je to lahke? A ako sa ma Katka? Prvu pesnicku som napisal ako 12 rocny, volala sa Staci maly usmev a naspievali sme ju se ségrou. Uz z nazvu vyplyva, ze islo o naivny song z ktoreho sme sa tesili ako malí (ved sme aj boli):) Katka sa ma vyborne.

14:03:32 - otázka od: Lucka Ahoj Miro, kto je tvoj spevácky idol? Domáci aj zahraničný. Dík za odpoveď a prajem veľa úspechov! Uz dlho nemam idoly. Klobuk dole pred Madonnou.... ani neviem. V poslednej dobe ma zaujali Coldplay.

14:04:55 - otázka od: Maja z GA Citala som o klipe Cierne pismena, aj som sa prihlasila a nevybrali ste ma. Bola som velmi sklamana, lebo ta pesnicka je moja srdcovka. Podla coho sa vyberalo a kedy bude vysledok? Ahoj Maja, klip bude hotovy do konca tyzdna:) Uz sa neviem dockat. S ucinkovanim v klipe to tentoraz nevyslo, mozno nabuduce:) Urcite este nejaky natocim:, sleduj info na mirojaros.sk

14:05:45 - otázka od: igor Ahoj ako sa máš? Si strašne krásny muž!!! Nešiel by si niekedy na kávičku v Ba? Ešte taká osobnejšia otázočka... Páčia sa ti viac ženy alebo chlapi? Ďakujem za odpoveď Zdar Igor, kavicku moc nemam rad. Svoj oblubeny napoj som si uz vybral:)

14:06:00 - otázka od: susyx ahoj miro, aj v bratislave snezi? prsi:(

14:06:54 - otázka od: tina Miro ešte obľubuješ hranolky a kinder bueno? A vieš si niečo aj uvariť? Prajem ti veľa krásnych pesničiek, aké si naspieval na tvojom poslednom albume. Hranolky este ano, kinder buéno vlastne tiez.. Dobry napad, kupim si na pumpe cestou z topiek:)

14:08:17 - otázka od: Luci Ahoj Miro, prajem veľa úspechov a ...páči sa Ti pribratá Katka Koščová? Katku mam rad so vsetkym co k nej patri. Chodi tu vela podobnych otazok ci spolu chodime... NIE, nechodime, Katka ma svoj novy vztah uz dost dlho a je stastna s inym:)

14:09:36 - otázka od: cicka AHoj Miro!!Máš sa????Malo o tebe počuť Cicka, myslim, ze staci pocut vtedy, ked mam co povedat... Superstar casy, ked sme strasili ludi z kazdej titulky su uz nastastie prec. Nie je to nic prijemne. Ver mi. A hlavne to nie je to prave orechove co chcem..

14:10:44 - otázka od: Bajkiki Čau Miro! My sme sa asi pred rokom stretli v Mc Donald a sedel si vedľa mňa...Asi si nepamätáš ja som tam bola s mamou a ty si si sadol ku kamarátom (žena a chlap). Bajkiki, radsej tu nebudem pisat ako casto som u Mekaca a kolko krat som mal z toho vycitky:) Nepamatam si, snad sme neboli hlucni:)

14:11:12 - otázka od: LUCIA AHOJ MIRKO,DRZIM TI PALCE V SUKROMNOM AJ PRACOVNOM ZIVOTE VELA ZDRAVIA,STASTIA,LASKY A NOVE A NOVE SUPER SKVELE ALBUMY. Lucia z Tepličky PS:kedy ta mozno uvidime opet doma? :o ) Lucka dakujem. doma, doma.... dufam, ze skoro..

14:12:04 - otázka od: gebi :-))))))))))))zajtra si vidime háááá, no podla toho kto komu, ale piskat budes o dusu!:)

14:13:52 - otázka od: Fero ty smetiar chod sa schovat. keby si bol taky zlaty a siel niekam inam napriklad do gronska .... tam si kupia tvoje albumy ... asap please Naco chodit do Gronska, ked mozem predavat albumy tu? Nema to logiku:) Zo smetiarov si neutahuj, skutocne ich potrebujeme:)

14:15:26 - otázka od: Ivka Ahoj Miro Vies mam malu prosbu Chodis dakedy do Prešova s Katkou? Ja len Tak lebo som vasa naj Fanusicka Ivka, v Presove som casto, ale skor v studiu Sedmicka, v ktorom pracuje moj producent. Takze skor tam chodim nahravat nez sa zabavat.

14:17:23 - otázka od: ANI ANI ANI Ahojcek Mirko, ako sa dnes mas? uz sa tesis ako budes spievat svoju pesnicku maly hlas? a preco sa tak vlastne vola? velmi ma to zaujima, tak prosim odpis. dakujem a prajem ti vela uspechov v tvojej dalsej super bombastickej kariere.. som rada, ze si sa odrazil od toho dna..myslim, ze si skvely muzikant a takeho siroko daleko niet.. tak si to prosim uvedom a aj nadalej pokracuj v takej dobrej praci ako doteraz.. budem ti drzat prsteky..papa ANI Maly hlas je o malom hlase, ktory hoci je slaby, jemny tak sa dokaze dotknut ludi vaic nez velky, silny hlas, ktory nema co povedat.. Zapocuvaj sa do textu - najdes to:) Juuj muzikant urcite nie som, gitaru co som si nedavno kupil pouzivaju zatial ini:) A dakujem.

14:18:09 - otázka od: duriduri ze dobry album..haha...chlapce sak ty si cely taky trapny... Duri, co pocuvas Ty? Pusti si svoju oblubenu muzicku a ukludni sa. Zivot je kratky:)

14:20:25 - otázka od: Radulaa Ahoj Mirko, myslis si ze tvoja piesen je tak dobra ze ma sancu uspiet v svetovej sutazi? Myslim ze na taku sutaz treba velkolepu piesen, pri ktorej ti po tele zacnu behat zimomriavky... hmm zatial som taku na nasej Eurovizii nepocula... Skoda Neviem Radka, ja som to bral tak, ze ak mi nieco napadne tak sa prihlasim a do cesty mi skocil Maly hlas s ktorym sme postupili. Nemyslim si, ze je to bomba bombasticka, ale nieco na tej pesnicke je. Este mozes byt prekvapena. Dve kola su pred nami tak nehadz flintu do zita:)

14:22:14 - otázka od: Ivka A Este mala vec ked bola Valentinska party v maxe co tak dlho si bol preč Mozno nevolnost pred vystupenim:) Ale nie... vystupili sme presne, ako bolo naplanovane, na javisku sme boli dokonca minutu pred zacatim. To si pamatam, lebo sme sa dost dlho zvucili.

14:22:36 - otázka od: Monika Ahoj Miro. Planujes v najblizsej dobe nejaky koncert v Ziline?Prajem vela peknych pesniciek.Mas velmi prijemny hlas.Pekny den. Ak nas pozvu, rad pridem:) Zariadis to?

14:23:55 - otázka od: quark ahoj miro, co je s tym papagajom, co ti sedel na pleci na superstarovskych fan kartach? podla mna zostal tam, v Old Jaffo v restauracii pri mori. Bol to clen istej rodiny, uznaj, ze som im ho nemohol zobrat.. Bol krasny a snad este aj je:)

14:24:56 - otázka od: Stanley Nazdar Miro. Zaujímalo by ma, či sa nechystáš spievať aj po anglicky a zaujať tak aj zahraničné "obecenstvo"?! Dík Preco nie, robim teraz s kamaratom na jednom songu. Inak vsetky moje pesnicky predtym nez maju slovensky text su v anglictine:)

14:26:03 - otázka od: lukas cau miro, mas rad pivo? mam, s medom:)

14:29:29 - otázka od: jojo ahoj, prosim ta odpis mi, ale uprimne, ako zvladas ty a vlastne vy vsetci superstari ten totalny prepad tri ci styri roky po superstar. toto uz je len chytanie sa slamky co vy robite, ale tak drzim prsty vam, co uz s vami. vela zarobenych penazi, ved myslim ze len o to ide nam vsetkym v showbiznise Jojo, ono osial Superstar urobil svoje. Boli sme vsade, chcel to tak trh. Ale co ide rychlo hore, este rychlejsie pada. Nahralis me albumy, ktore sa vyborne predavali. Teraz bijujeme kazdy za seba s vlastnymi pesnickami. Nemozes ocakavat, ze to bude ako za cias superstar, ved tak to nebezi ani medzi terajsou hudobnou spickou. Cas ukaze, kto sa udrzi. Ja som so sebou maximalne spokojny. Robim co som vzdy chcel a viac nepotrebujem. Pomaly casto dalej zajdes a ja som dal prednost chodniku pred cestou.

14:34:02 - otázka od: Lucka Ahoj Miro, pred pár rokmi o tebe nebolo ani chyrobať...myslím pred Superstar, taká spevácka súťaž určite urobí svoje, čomu vďačíš za svoje úspechy v profesionálnom živote? Je to podľa teba viacmenej tvoja zásluha, alebo vďačíš hlavne divákom, ktorí ťa posunuli v súťaži ďalej? Prajem veľa úspechov i naďalej. Lucka, samozrejem divakom vdacim za sancu a za to, ze som vdaka nim zacal zit svoj sen. Bez vas by to neslo, ale tri roky po Superstar je to hlavne o tom, co chcem ja a ako to chcem a samozrejme bez ludi, ktori stoja za mnou by to nebolo mozne. Spolu tvorime veci za ktorymi si stojim a nemam o nich pochybnosti. A velku cast tvoria fanusikovia. Najhorsie je ked spevak strati publikum a nema pre koho spievat.

14:34:37 - otázka od: Marianna Ahoj Mirko, mas super albuum, fakt sa mi paci ..... mala by som otazku ci sa niekedy chystas koncertovat v Trnave? dakujem čekuj www.mirojaros.sk vsetky info o koncertoch najdes tam.. Aktualizuje sa to casto.

14:35:08 - otázka od: Zuzka Ahoj Miro, veľmi sa mi páči tvoja pesnička Spadla z oblakov, a samozrejme aj iné :-) Držím palce, nech Ti to ďalej spieva tak dobre ako doteraz... A môžem dostať Tvoj autogram? Zuzka Jasne Zuzka, ked sa niekde uvidime, len do mna šťuchni:)

14:36:25 - otázka od: čučo Nazdar Miru!!! Budeš dlho spievať? Myslím si, že človek by mal robiť to, čo najlepšie vie - no pri tebe vážne pochybujem...Sorry Budes sa s tym musiet Cuco zmierit. Nie vzdy ide zivot podla toho ako by sme chceli!:)

14:37:17 - otázka od: Anna Mirko, nenapadá má žiadna otázka, ale hĺadám... Našla som pomer Tvojeho mena Miro a priezviska Jaroš a vyšiel 5 : 5. Jedna veta tam je: Žíadná kombinácia celého kolotoča mien nie je tak grandiózne "xxxxxxxx faktor" ako toto krajne autarktické /sebedostačujúce) zdvojenie (5:5). Celé Ti to pošlem v češtině na majl ciernepismena@mirojaros.sk v prílohe. A chcel by si vedieť čo znamená ochorela láska? Tak napiš a pošlem Ti to tiež. Niekde si napísal o jednom svojom smutku, tak Ti to trošku pomože pochopiť jeho príčinu. Ešte veľa dokonalých pesničiek, na ktorých nenajdeš chybičku Ty ani Tvoji fanúšikovia zo srdiečka želá Anna Ahoj Anka.... Vies, co? Posli, mrknem na to:)

14:37:53 - otázka od: Michal Kimlicka zdar Miro, len som ta chcel pozdravit... nech sa ti dari :) s pozdravom, Lukasov brat Miso Zdarek Miso, pozdrav Lukasa, ten uz na mna nacisto zabudol:)

14:39:51 - otázka od: Ivo Servus... Ako sa ti páči v Prešove? A spomínaš si na chalanov Vila alebo Dana z tvojho klipu? Ale pravdu...! :) Šumni dzeň Jasne Danko a Vilko:) Mrzli sme tam vsetci pod Tlakovou nizou! Na to zabudnut? Nemozne! Sumni dzen!

14:40:12 - otázka od: Harash Ahoj Miro, ako sa má tvoj kamarát Arash???Co nové s tebou pripravuje? Uz tyzden nevolal, neviem co je s nim:)

14:42:02 - otázka od: Miroslav Ahoj Miro,ako dlho trvalo natacanie tvojho noveho klipu inak sa mi velmi paci.Ma to hlavu aj patu jak sa povie .Videoklip vyjadruje vela emocii. super!!! :) Diky, uvidime... Uz coskoro mozeme posudit spolu. Riso ho dostriha a spravi pekne farbicky a mozeme ho komentovat:) Napad bol super, som s nim spokojny, aj ludia, ktorych sme vybrali... Sleduj media, coskoro sa narodi!

14:42:23 - otázka od: pauliskoo caw miro... no newiem, mne sa twoj hlas moc nepaci a nejak dobre ti to tize nespiewa, ale ked ta to bavi, tak kludne si spiewaj! :D ako podla teba spiewas? wies sa posudit??? :) ehmmmmm... od srdca?:)

14:43:21 - otázka od: baskaaaa ahooj miroo...chcem sa spytat ako sa ti darí? bola som tvoja straašne veľkáá fanúúšičkaa :D mam aj podpiis... :D a aku hudbu pocuuvas? nejake konkretne skupiny napííš prosíím...a tvoj nový song - spadla z oblakov nemá chybu faakt :)...asi všetkoo...pprajem vééľa úúspechov Vies co? Ked som videl Lady Gaga ako vo Virgin Megstore skocila do davu skoro som odpadol! Teraz je pre mna Star ona!:)

14:44:52 - otázka od: zuzulka čaves Mirko!Chcem ti len napísať,že ti budem moc držať palce v eurosongu - piesen sa mi velmi páči.A ešte sa chcem spýtať,kedže viem že máš rád zvieratá,či ešte nejake chováš?Vdaka za odpoved a pekný dník! Na zvieratka teraz nemam cas:(

14:45:27 - otázka od: Palko Ahoj Miro akí máš krásne tričko.-.ružovučké....si strašne IN... Jedine ruzove co teraz mam:) Vdaka Misovi (teraz sa bude vytesovat, ze som ho spomenul!:)

14:46:04 - otázka od: Zuzana Ahoj :)Drzim ti na Euroviziu palce, ta pesnicka je velmi dobra a v danej konkurencii mas naozaj velku sancu postupit az do finale ;) nepremyslam nad tym Zuzka, ale pesnicke verim:)

14:47:16 - otázka od: Eva Teraz tu čítam už zajtra vystupuješ v Eurovízii tak to sa teda snaž a budem určite pozerať. Je dobre toto poradie? to si si ty vybral, či niekto iný? Čauko. Poradie mi urcili a nikto sa nic nepytal....

14:49:02 - otázka od: Nicoletta Ahoj Mirko. Je zaujimave sledovat ako sa vyvijas. Samozurejme, ze spev mas v krvi uz asi poriadne dlho, ale paci sa mi kam smerujes. Supesrtar bol taky odrazovy mostik a prve cd bolo robene tak narychlo, aby sa pohli lady. Ale vidim, ze si pochopil, ze lady sa hybu trosku inac a tvojim najnovsim CD si to dokazal. Drzim ti palce, mas toho este vela co dokazes.:) Fuuu, uvidime:) Dakujem, snad sa ti moje smerovanie bude pacit aj nadalej:)

14:51:01 - otázka od: Katka ahoj Miro, ako sa máš?pamatas si ešte na mna??jak sme ta vtedy s Beou čakali v Skalici..Katka zo ZM ahoj Katka, myslis po vystupeni v kulturaku? Pamatam.... Pred 3 rokmi:)

14:52:05 - otázka od: JANKA MIRO MILUJES SEX? JA STRASNE... Ano, mamrad sex. Kto nema rad sex, nech sa prihlasi!? ... a vsetci sa pozreli do zeme...:)

14:53:16 - otázka od: nenna Ahoyky Mirko :) ja viem ze to je uz davno ale ked si este bol v SHS, mala som ta strasne rada, no a strasne sa mi pacilo to vtedy s Adelou, jak si jej dal pusu a ona bola z toho akoze total paff :D zlate to bolo..pamatas? :) a inac sa mas ako? prave som si spomenul :)

14:53:47 - otázka od: leni cau miro, musim ti povedat, ze v mojom mp3-prehravaci mam zo slovenskej hudby len Tublatanku a teba:) gratulujem ti k poslednemu albumu, povazujem ho za vydareny, stal si sa mi sympaticky a to som ta pocas superstar nemohla vystat :) Tesim sa:)

14:56:37 - otázka od: Katka Ahoj Miro,si fajn spevak,tvoja hudba sa dobre pocuva:-)Chcem sa spytat,co okrem spevu ta este bavi??? pisanie songov a spanok....

14:57:21 - otázka od: lilika z modrakov...ešte pamätáš na modračikov??? Ahoj Miro...prajem všetko dobré....album ma oslovil...pomaly, postupne, pohodové skladby ako Čierné písmená .....Obyčajný...Sny...tak sa maj pohodovo a nech sa Ti plnia sny... Modraaaa Lili! Juchuuu! To boli roky!! Pekny den aj Tebe!

14:58:26 - otázka od: boris serus miro, s kym spolupracujes na tretom albume?? myslim producent, muzikanti, textar.. Boris este neviem, vacsinu si pisem sam, ale zostavam u toho isteho producenta Vlada Gnepu. On je kral!:) Mozno sa zmenia akurat ludia okolo mna s ktorymi budem nahravat.

14:59:15 - otázka od: imro caw miro... chcem sa spyytat... ake pripravky proti padaniu vlasov pouzivas ? dik za odpoved... ziadne zatial...

15:01:24 - otázka od: sandra aojjj miro!!!!si strasne sexi hheheh!!a mas super pesnicky ako vzdy!!!!juj sak ta milujem hh neces si ma vziat za zenu?? Ee, ale neboj, casu este dost.. niekto sa najde a bude vam to klapat!:)

15:01:38 - otázka od: Jarka Ahoj Miro, si dobrý... Dobre že si sa nenechal odpingat po superstar... ide ti to len tak dalej. Dosiahol si viac ako ti co skoncili na vyssich prieckach. Nepokaz to :) Jarka Dakujem Jarka

15:03:36 - otázka od: Bob Caf, pozeram ze si hral v nejakom oskarovom filme? No teda.. :) A to si nevedel? Tak maly stek:) mrkni na youtube: Rychlovka Mira Jarosa :)

15:04:39 - otázka od: Mišiačik Ahoj Miro, asi jediný z celej plejády SUPERSTARISTOV máš na to udržať sa pri tom, čo Ťa naozaj baví a napĺňa, tak Ti úprimne držím palce... Nech sa Ti darí aspoň tak ako doteraz. co povedat... cas ukaze.. snazim sa.. mam to rad.

15:04:47 - otázka od: ritka Máš hemoroidy? Ee

15:04:58 - otázka od: zuzu ahoj Mirko,co mas radsej,vodku alebo vino ? :) vino:)

15:05:58 - otázka od: Miro.Katanga.G. Ahoj Mirko, poznas Izraelskeho spevaka myslim ze sa vola Jimmbull ci nejak tak. . .Inac produkujes vynikajucu hudbu a cely kolektiv ti drzime palceky. mimochodom kedy ides domcov? M.K.G Nepoznam, ale poznam Idana Raichela a ten je super!

15:06:52 - otázka od: Daniela Nic proti tebe ako cloveku, ale naozaj si myslis, ze vies spievat? teda... ci by nebolo lepsie najst si nejaku lepsiu pracu, ktora ta naozaj uzivi... Danka, spievat viem.... ale nie tak, ako by sa tebe pacilo:)

15:08:09 - otázka od: bludoo caw Mirec-chodis este z Jozom? s Jozom uz nechodim na pivo, odisiel do Fracuzska oberat gastany..:D

15:08:21 - otázka od: Katy Ahoj Miro,musim povedat,ze som z teba prekvapena,v superstar som ta vnimala skor ako take mile ozivetie,ale myslela som,ze potom skoncis...Ale niektore tvoje pesnicky ma fakt chytili...Aj pesnicka,ktoru budes spievat na eurovizii je pekna,mas velmi prijemny hlas,budem ti drzat palce:-))) Kujeeem

15:09:04 - otázka od: Rado ahoj, dokazes zaspievat viac ako jednu oktavu?:) jop

15:10:27 - otázka od: Karol Sevas Mirko, si uplne super a bez tvojej hudby slovenska scena nema zmysel. A chcem sa opytat kedy budes vystupovat v kulturaku v Kosihach? Vsetci ta tu mame velmi radi. paa a drz sa. tvoj Karol Karol pridem rad, dohodniite to s mojim manazerom:) Ale aj s kapelkou, minimalne akusticky:)

15:10:47 - otázka od: bernadeta Ahoj Mirko, uz dlho Ta obdivujem, od cias Boro Boro, ci ako sa volala ta pesnicka, tvoja Tlakova niz je skvela, par krat sme sa aj stretli na Dlhych Dieloch v BA, este tam stale byvas? Uz nie, teraz byvam na opacnom konci mesta!:)

15:11:52 - otázka od: Lili Ahoj Mirko Bol si niekedy v Prešove aj na Prešov-Sekcov ano, tam som byval.. davnejsie

15:12:02 - otázka od: Basia Ešte jednu otázočku please:Aké si znamenie?th ryba

15:13:06 - otázka od: mimi Ahoj, nemyslim si, ze si dobry spevak, na spevaka sa len hras. Mim. medzi Tebou a Katou K. isto nebola laska aspon z tvojej strany, vyzeras byt vypocitavy a zakerak. nie vsetko je tak ako sa zda... Ale nemam potrebu presviedcat ludi, aj tak je to ako hadzat hrach o stenu pri niektorych, vsak Mimi?

15:14:53 - otázka od: q-tka Ahoj Miro, prosím Ťa robil si niekedy sprievodcu pre cestovnú kanceláriu? nie, sprevadzal som par znamych po Izraeli len..

15:15:11 - otázka od: 090x chcel by som sa spytat čo počuvaš vo volnom čase a aky maš vzťah k punk-rocku punk rocku nerozumiem...

15:16:57 - otázka od: daniela miro chcem sa spitat nevadi ti popularita? niekedy ano

15:17:08 - otázka od: Rebecca ahoj Mirko..neviem ci si ma pametas ale raz sme sa stretli na jednej zurke...no a chcela by som sa ta opytat,ci mam momentalne nejaky vztah?! na akej zurke to bolo?

15:17:18 - otázka od: Lukaš nazdar Miro, iba jedna otazočka, najnovši album bol nahravany v nemenovanom Prešovskom študiu ? prsne tam:)

15:18:37 - otázka od: Ada Ahoj Mirec, ako hodnotis svoje sance na postup? tesis sa na MOskvu? ja v maji budem v Moskve.pridem ta podporit!!!!!! vela stastia Moskvu neriesim teraz... Ak to bude aktulane potom zacnem:)

15:19:20 - otázka od: Vlado trenky alebo slipy? netrafil si, ani jedno :)

15:19:33 - otázka od: Lesana Aka je tvoja najoblubenejsia pesnicka? Power of love od Frankiho

15:20:56 - otázka od: weja cauky...ako sa ti vystupovalo v prahe? ake bolo publikum? vyborne, pulikum nas prekvapilo.... tak sme sa zabavali, ze sme zabudli aj singel pokrstit:)

15:22:06 - otázka od: Lujza Co hovoris na Lady GaGa? Gaga to mozem:)

15:22:20 - otázka od: kika56 Ahoj Miro! Som staršia generácia a prvú superstar som sledovala. Od prvej chvíle čo som ťa uvidela na obrazovke si mi bol sympatický ako spevák i ako človek a je to tak dodnes. Mám taký mamičkovský vždy keď ťa vidím a počujem. Páčia sa mi tvoje pesničky sú také ako ty! Ostaň sebou samým, zatiaľ sa ti to darí. Prajem ti veľa dobrých nápadov a nech sa ti darí v tom čo máš rád i v osobnom živote! Dakujem

15:22:59 - otázka od: nenna Mirko, ty si hrozne mily clovek, nefsimaj si totych trapkov co tu sa snazia smetiarcit :)) prajem ti vela stastia, uspechov, lasky v zivote ale aj kariere a vela ALBUMOV!! :))) drz sa! a inac ty si rybka jak moja mama, tak ti musim povedat ze aj keby som to nevedela ,hodis sa na rybu :)) nevem nieoc mas spolocne s mojou mamou :) mile..a dokedy tu vlastne mozes byt? a Dakujem za reakciu ktoru mi urcite poskytnes :DD ze, mirus? Dakujem, uz pojdem... otazky sa vacsinou opakuju a je ich tu uz 505!

15:23:12 - otázka od: Loana Rosambo-fajnyyy song! nieeee! Podla mna su to SNY!

15:24:36 - otázka od: sisina21 sws Mirko..da sa na teba niekde zohnat kontakt, pls?..e-mail, phone.. cez moju stranku, manazera..

15:25:43 - otázka od: ja Mas radsej coca colu, alebo pepsi?:) :D neviem sa rozhodnut, pijem ich tak malo, ze ich vacsinou ani nerozoznam:):)

15:25:57 - otázka od: mmbab Je pravda ze si robil v bojnickej zoo??? Je, navstevnika:)

15:27:46 - otázka od: Emma Ahoj Mirko...ked sme ta vsetci prvykrat videli prileel si z Izraela..mozes nam prezradit aku pracu si tam vykonaval?....dakujem Emm Co bolo treba , halvne som sa musel uzivit. Upratoval som byty, umyval riad, nahraval reklamy, filmy ale aj na ambasade.... Bolo to zaujimave obdobie..

15:29:07 - otázka od: g Tomáš Bezdeda sa teší veľkej obľube v Nemecku. Dokonca s ním robil rozhovor aj istý nemecký novinár.Co na to hovoris? Je to super, ze niekto ma zaujem robit rozhovor a propagovat niekoho od nas v Nemecku. Tomasovi to prajem.

15:42:45 - otázka od: kika to odpovedáš iba na pre teba pozitívne otázky, záporné nemusíš? Alebo nech národ číta, ako ťa všetci milujú... Ďakujem ti Kika, aj ostatným, za otázky. Bolo mi tu dobre. Aj kávu mi spravili :-) Nie, nemilujú ma všetci a ani po tom netúžim. Pravdou však je, že som milo prekvapený, že väčšina reakcií bola pozitívnych. Ďakujem všetkým za názory i kritiku na moju tvorbu. Tým, ktorým som nestihol odpísať, snáď nabudúce. Všetkým prajem pekný deň. Vidíme sa už čoskoro. Miro :-)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu