Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Miro Jaroš: Dal sa dokopy s Izraelčanom!

Miro Jaroš a Idan Raichel Zobraziť galériu (10)
Miro Jaroš a Idan Raichel

BRATISLAVA - Miro Jaroš (31) sa nedávno vybral do Izraela. Neužíval si však dovolenku, ale pracoval. A stihol sa dať dokopy aj s jedným známym Izraelčanom.

Miro Jaroš sa nedávno vrátil z Izraela, kde pracoval na dokumente, ktorý má spropagovať jeho nový singel. Spoznal pri tom známeho speváka Idana Raichela, ktorý patrí k izraelskej špičke. Jeho albumy dosahujú platinový predaj a ako jednému z mála izraelských hudobníkov sa mu podarilo presadiť sa v zahraničí. Kým Miro žil v Izraeli, Idanovi rotoval v rádiách veľký hit s názvom „Boi“.

„Dlho som čakal na povolenie prerobiť túto nahrávku do slovenčiny, podarilo sa mi to len nedávno a naspievali sme ju s Petrou Humeňanskou. Idan je výsledkom nadšený a dohodli sme sa, že ju vydáme ako singel,“ prezradil Miro.

Izraelské médiá okamžite zaujala spolupráca ich hviezdy so slovenským spevákom. A tak sa Miro novinárov nezbavil ani tam. Veľmi rád im však poskytol rozhovory, ktoré vyšli napríklad v The Jerusalem Post.

„Zúčastnil som sa neskôr na koncerte Idana Raichela vo Viedni. Všimol si ma medzi divákmi a zavolal ma na pódium zaspievať si s ním. Bolo to nečakané, improvizované vystúpenie spolu s etiópskou speváčkou Kabra Kasai. Ľudia sa bavili a spievali spolu s nami. Skvelý zážitok,“ teší sa Miro, ktorý do rádií uvedie singel „Na dne mora“ koncom septembra.

 

Sledujte TopkyTV: Miro Jaroš sa vo Viedni ocitol nečakane na pódiu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu