Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Príprava na sexuálny maratón: Katie Price vystavila silikóny v bazéne!

Katie Price s milencom v bazéne Zobraziť galériu (9)
Katie Price s milencom v bazéne

PUERTO BANUS - Náplasť na zlomené srdce už má nalepenú! Katie Price (31) sa z rozchodu s manželom spamätáva v náručí zápasníka Alexa Reida (34) a túto známosť berie pekne zhurta - za bieleho dňa to roztočila v súkromnom bazéne takmer nahá!

Britská modelka v týchto dňoch dovolenkuje so svojím najnovším úlovkom v horúcom Španielsku a zdá sa, že jej zákonná polovička Peter André je tým posledným, na koho myslí. Šialene zamilovaná dvojica sa od seba nepohne ani na krok a od nedele zo svojej vily Costa del Sol vystrčila päty len jediný raz kvôli nákupom. Obaja priateľom dokonca prezradili, že chodiť do spoločnosti ani nemajú v úmysle - úplne si totiž vystačia s bazénom a spálňou.

Práve v bazéne sa Katie postarala svojmu zápasníkovi o vzrušujúce číslo. "Odetá" len do miniatúrneho spodného dielu bikín si okolo jeho pásu obtočila svoje dlhé nohy a pred oči mu strčila veľké silikóny. Je vysoko pravdepodobné, že aj tieto šťavnaté zábery budú použité na súde v bitke o poručnícke práva na deti. Zatiaľ čo si televízna hviezda užíva vášnivé dni a noci, jej manžel Peter s ratolesťami na farme zbiera ovocie. O tom, na čiu stranu sa prikloní sudca, už teraz niet najmenších pochýb.

Jordan je však momentálne skutočne šťastná a s opatrovníctvom si hlavu neláme. Pred priateľmi sa pochválila, že sex s wrestlerom je skutočne "divoký" a párik už údajne diskutoval aj o svadbe. Počas relaxovania v Španielsku majú však v pláne uskutočniť len rekord vo svojej najväčšej záľube - vášnivým radovánkam sa pokúsia oddávať 48 hodín... vkuse!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu