Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šok: Katie Price stráca zábrany - šťavnatá masáž pred detskými zrakmi!

Katie Price si užíva masáž pred malým chlapcom Zobraziť galériu (12)
Katie Price si užíva masáž pred malým chlapcom

PUERTO BANUS - Vykľula sa z nej potvora bez súdnosti a hanby! Katie Price (31) sa manželovi pomstila za rozchod ďalšou sériou pikantných záberov s novým milencom - pred divadlom s masážnym olejom a nahým zadkom však tentoraz neušetrila ani nevinné deti!

Britská modelka sa na dovolenke v Španielsku už raz stihla poriadne vyfarbiť. Svojho nového zajačika zvádzala v bazéne takmer nahá a bez ostychu ho nechala pokochať sa jej veľkými silikónmi. V tých istých string bikinách si však neskôr dopriala uvoľňujúcu masáž, do ktorej sa z ničoho nič zapojil aj milenec Alex. Na tom by nebolo nič prekvapujúce, keby sa masírovaniu intímnych partií neprizerali maloleté deti!

Obscénny pár, ktorý sa necudne oddával vzrušujúcemu rozotieraniu masážneho oleja, so zdesením v očiach sledovali susedia. Jeden z nich prezradil, že Katie si spočiatku užívala služby peknej masérky, no potom sa k nej zozadu prikradol Alex a začal ju ohmatávať na zadku. Televízna hviezda najskôr zrejme usúdila, že masérka sa len nechala uniesť, no keď Alexove prsty pokračovali čoraz hlbšie, šokovaná sa obzrela. "Keď zistila, že to bol Alex, chrapľavo sa zasmiala. Potom sa venovali vzájomnej intímnej masáži s olejom - bolo to dosť šťavnaté," dodal zdroj.

Zdá sa, že Jordanin vzťah s mužným zápasníkom prerástol do obdivuhodnej symbiózy. Vzájomný osoh dosahujú nielen počas divokých milostných radovánok, ale aj v pracovnej oblasti. Katie by totiž mala v septembri Alexa sprevádzať na jeho zápasoch, aby sa opäť zviditeľnila a zároveň vylepšila imidž zápasenia. Či pôjde o pozitívnu reklamu, je však v jej prípade naozaj otázne.

Šok: Katie Price stráca
Zobraziť galériu (12)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu