Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Müllerov syn: Hanbí sa za otca?!

Richard Müller Zobraziť galériu (4)
Richard Müller

BRATISLAVA – Nezaujíma sa o neho! Syn známeho speváka Richarda Müllera (48) Filip (19) sa celých devätnásť rokov vyhýbal otcovmu vystúpeniu. Vzťah medzi nimi dvoma nie je ideálny! Prečo si k sebe nevedia nájsť cestu?

O citlivej rodinnej téme sa Richard Müller rozrozprával v nedávnej Rannej šou Adely Banášovej a Mateja Sajfu Cifru. „Na Pohode ma syn videl koncertovať prvýkrát. A dokonca mám pocit, že to len kvôli svojej frajerke. Ona je zo zahraničia a zrejme prejavila záujem vidieť, čo robí otec jej frajera,“ povedal Richard na adresu mediálneho rozruchu, ktorý na Pohode spôsobila Filipova prítomnosť. 

„Možno keby nebolo jej, tak sa to dodnes neuskutoční,“  dodal Müller. Moderátori zostali z jeho úprimného rozprávania zaskočení. No spevák pokračoval ďalej: „Dokonca sa so mnou nerád fotí. Aj keď sedíme len tak v obývačke.“ Na otázku, či Filip aspoň počúva otcovu hudbu, odpovedal: „Mám pocit, že... Neviem to definovať. Ani presne neviem, akú hudbu počúva.“

Richard sa svojmu potomkovi verejne vyznal v piesni s príznačným názvom Filip. Tá vyjadruje všetky pocity, city a postoje. Tie si zrejme otec a syn nedokážu len tak jednoducho povedať z očí do očí. Dokazujú to aj záverečné slová skladby: „...od doby, kedy si ma chlapče urobil. Patrím ti až do tej chvíle, kedy ti prestane byť milé, že ja som ten, čo z dobrej úrody ťa raz dávno tvojej mame urobil..."

Richard má syna Filipa z manželstva so Soňou Müllerovou. Dvojica sa rozviedla v novembri 2001 na žiadosť televíznej moderátorky. Z 15 rokov trvajúceho vzťahu majú okrem syna aj dceru Emu, ktorá sa v súčasnosti venuje modelingu. Tá si však na rozdiel od brata cestu k otcovi našla a netají svoj kladný vzťah k nemu. Filip sa už dlhšiu dobu zdržuje v zahraničí. Zrejme aj toto bude jeden z dôvodov odmeranosti a chladu medzi otcom a synom.

Video: Skladba Richarda Müllera s názvom Filip.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu