Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Spevák Duffy z Boyzone o Gatelyho smrti: Je to akoby sa mi zrútil svet

Keith Duffy Zobraziť galériu (4)
Keith Duffy

PALMA DE MALLORCA - Príčina nečakaného úmrtia speváka kapely Boyzone Stephena Gatelyho nie je známa.

Políciu zavolali v sobotu večer do domu blízko mesta Port d'Andratx na západe Malorky, no nenašla žiadne známky násilia. Podľa hovorcu polície je pravdepodobné, že telo pošlú na súdnu pitvu.

Stephen Gately zomrel 10. októbra vo veku 33 rokov počas dovolenky so svojim dlhoročným partnerom Andrewom. Členovia formácie o tom informovali v nedeľu na svojej webovej stránke www.boyzonetour.com. Podľa zdroja denníka News Of The World, "išiel von dať si niekoľko pohárikov, potom sa vrátil, zaspal a už sa nezobudil".

Stephen Gately sa preslávil ako člen chlapčenskej formácie Boyzone, ktorá vznikla v roku 1993 a na scénu sa vrátila v roku 2008. To, že je gay, prezradil na verejnosti v roku 1999. Po rozpade Boyzone sa venoval sólovej kariére, neskôr účinkoval v muzikáloch. Na svojom účte na mikroblogovacej sieti Twitter napísal naposledy 6. októbra: "Stále zaneprázdnený - deje sa toho veľa. Sústreďujem sa na dokončenie mojej knihy".


Reakcie na úmrtie Stephena Gatelyho

Keith Duffy (člen kapely Boyzone): "Je to akoby sa mi zrútil svet."

Louis Walsh (manažér kapely Boyzone, porotca súťaže X Factor): "Sme úplne zničení. Som v úplnom šoku. Bol som s ním ešte v pondelok na odovzdávaní cien. Ešte nevieme veľa o tom, čo sa stalo ... Bol to úžasný muž."

Elton John (hudobník): "Davida (Furnisha) a mňa táto tragédia šokovala. Stephen bol tou najmilšou, najláskavejšou dušou. Posielame svoju lásku a kondolencie jeho partnerovi Andymu a všetkým jeho priateľom."

Bertie Ahern (bývalý írsky premiér): "Poznám rodinu, poznal som Stephena ... Je to taká tragédia. Boyzone a Stephen boli súčasťou írskeho života ... Mal 33 rokov, 15 rokov na vrchole, dobrý hudobník, je to jednoducho veľká tragédia pre írsky zábavný priemysel, írsku hudbu a takisto ďalšie oblasti."

Emma Forbes (televízna moderátorka): "Nikdy som nestretla príjemnejšieho muža. Jednoducho bol najkrajším mužom a naozaj ma to zarmútilo. Tak mladý, tak talentovaný, nádherný človek. Mal nádherný hlas a naozaj milú povahu."

Informácie pochádzajú z webových stránok news.bbc.co.uk, dailmail.co.uk, www.newsoftheworld.co.uk a z agentúry AP.
Stephen Gately

Spevák Duffy z Boyzone
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: isifa)

Stephen Gately - You're Not Alone

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu