Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Jennifer Hudson ukázala synčeka - sladko jej spí na prsiach!

Jennifer Hudson so synom Davidom Zobraziť galériu (10)
Jennifer Hudson so synom Davidom

LOS ANGELES - Nežné a plné lásky! Také sú najnovšie zábery novopečenej mamičky Jennifer Hudson (28), ktorá pred dvoma mesiacmi priviedla na svet svojho prvého potomka. Ten pre ňu momentálne znamená celý svet a spolu tvoria nádherný tím!

Čokoládová speváčka svojho syna porodila cisárskym rezom 10. augusta, pričom meno vybrala rovnaké, aké nosí jej snúbenec David Otunga. Po prvých náročných dňoch opatery sa už odvážila vpustiť do svojho súkromia médiá. Exkluzívne zábery jej ratolesti prinesie magazín People v najnovšom vydaní, v ktorom nebude chýbať rozhovor o radosti z materstva. Prvá fotografia totiž jasne dokazuje, že Jennifer po pôrode rozkvitla do krásy a rola maminy jej veľmi pristane.

Hudobná hviezda svoje tehotenstvo tajila do poslednej chvíle - fanúšikovia sa radostnú správu dozvedeli, až keď jej bruško narástlo do neprehliadnuteľných rozmerov. Ona sama však na toto obdobie dodnes rada spomína, pretože všetko malo až neuveriteľne hladký priebeh: "Skoro som zabudla, že som tehotná, také to bolo jednoduché. Nemala som žiadne ranné nevoľnosti, ani bláznivé chute."

Jennifer tiež prezradila, že z malého Davida je poriadny huncút. Najviac zábavy si údajne užíva počas výmeny plienky a keď sa mu podarí mamu ovracať, škerí sa, akoby to bola tá najsmiešnejšia vec na svete. V tomto smere je teda vraj celkom ako jeho otec.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu