Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Heidi na prasknutie: Zažiarila aj s veľkým bruchom!

Heidi Klum Zobraziť galériu (10)
Heidi Klum

LOS ANGELES - Topmodelka Heidi Klum (36) sa na nedeľňajších odovzdávaniach cien Emmy predviedla v plnej kráse. Aj napriek pokročilému tehotenstvu z nej sexepíl priam sršal. Úsmevy rozdávala na všetky strany, pričom zatienila aj svoje mladšie a momentálne štíhlejšie kolegyne.

Tehotenské bruško elegantne ukryla v šatách s dlhou vlečkou z dielne Georgini Chapman. „Čiernu som si vybrala najmä preto, že je elegantná a zoštíhľuje,“ zverila sa topmodelka. Prípravu na slávnostný večer začala už pred pár mesiacmi. Oslovila návrhárku, ktorá zvládla celý outfit bez väčších Heidiných zásahov: „Obdivujem jej schopnosť, brilantne sa vysporiadať aj s rastúcim bruškom.“

Heidi si vychutnáva každú minútu svojho tehotenstva. S manželom, spevákom Sealom, sa rozhodli, že toto bude ich posledný potomok. „Aj keď som už rodila tri krát, na isté veci stále zabúdam, je to veľmi príjemné a vzrušujúce obdobie,“ nechala sa počuť. Pre jej fanúšikov sú rozhodne vzrušujúcejšie fotky, ktoré modelka nedávno nafotila. Sexi zábery, kde kráska pôsobí skôr ako nebezpečná dračica, a nie mamička v treťom mesiaci, si vyslúžili uznanie kritiky.

Heidi na prasknutie: Zažiarila
Zobraziť galériu (10)

Návrat na predvádzacie móla zatiaľ, nie je oficiálny. Ak pôjde všetko tak ako má, modelka by rada prijala ponuku na Victoria’s secret show. „Zatiaľ nechávam veci otvorené, po minulých tehotenstvách som sa cítila výborne, no nemôžem podliehať tlaku okolia.“

Kráska sa venuje okrem materstva aj moderovaniu vlastnej šou Project Runaway, ktorá bola niekoľkokrát nominovaná na cenu Emmy. Má vlastnú kolekciu šperkov, parfumov či plaviek. Keby sa jej po štvrtom pôrode návrat do sveta modelingu nepozdával, iných aktivít bude mať určite dostatok.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu