Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Štyridsiatnička Gwen Stefani: Po dvoch deťoch bruško ako fitneska!

Gwen Stefani Zobraziť galériu (5)
Gwen Stefani

LOS ANGELES - Dva pôrody, rozbehnutá kariéra a množstvo koncertov. To všetko má na konte sexi mama Gwen Stefani, ktorá by sa za svoju vypracovanú figúru nemusela hanbiť ani pri čokoládovej fitneske Mel B (34). Pri pohľade na jej ploché bruško je ťažké uveriť, že speváčka cez víkend oslávila už 40. narodeniny!

Hudobná hviezda si prekročenie svojej štyridsiatky uctila síce malou, ale zato luxusnou párty v talianskej reštaurácii Cecconi's. V západnom Hollywoode sa v sobotu popoludní zišla so svojím manželom Gavinom Roossdaleom, oboma ratolesťami a úzkym okruhom známych. Medzi tými nechýbala napríklad herečka Kate Beckinsale so zákonnou polovičkou Lenom Wisemanom.

Oslava sa konala v romantických priestoroch spomínaného podniku. Tie niesli názov Motýlia miestnosť a zdobila ich maľba v tvare srdca v hodnote jedného milióna dolárov a kryštálový luster. Zdroj z reštaurácie však potvrdil, že nechýbali ani ďalšie dekorácie: "Motýlia miestnosť bola špeciálne vyzdobená na Gweninu slávnosť s narodeninovými balónmi a ružami."

Speváčka, ktorá sa v poslednom období venuje aj móde a vlastnej línii oblečenia vo svoj veľký deň údajne pôsobila uvoľneným a očarujúcim dojmom. Dokonca ani obsluhujúci personál nemohol uveriť, že Gwen už vlastne prekročila hranicu zrelého veku: "Vyzerala úžasne a oveľa mladšie ako 40 rokov. Mala skvelú náladu, Gavin a opatrovateľka sa jej postarali o chlapcov, takže sa mohla uvoľniť a užívať si svoju oslavu."

Závideniahodný zovňajšok a skvelú formu hudobníčka pravidelne predvádza svojim fanúšikom predovšetkým na pódiu s kapelou No Doubt. Na rozdiel od mladšej Britney Spears jej váha nekolíše a dráždivé outfity vždy sadnú ako uliate. A hoci Gwen nepatrí k hviezdam, ktoré sa potrebujú odhaľovať, pohľad na jej svalnaté bruško so železnou pravidelnosťou poteší nejedno oko.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu