Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

SuperStaristi Bagárová a Bendig: Čo tí dvaja spolu majú!?

Monika Bagárová a Ján Bendig Zobraziť galériu (4)
Monika Bagárová a Ján Bendig

BRATISLAVA - Po ukončení divadelných kôl Česko Slovenskej SuperStar sa v súvislosti s Monikou Bagárovou (15) a Jánom Bendigom (15) rozpútali špekulácie, že tvoria pár. Mladá dvojica sa netají tým, že sú sympatie na oboch stranách. Topky.sk zisťovali, ako to medzi nimi je.

Všetko to začalo tým, keď mali počas divadelného kola súťažiaci vytvoriť dvojice a zaspievať duety. Monika a Janko vytvorili spevácky pár a po odznení skladby v ich podaní sa ihneď stali veľkými favoritmi poroty. Za ich úspechom sa nepodpísalo iba spevácke nadanie, ale aj to, že si vzájomne sadli po ľudskej stránke.

Vysmiati a ruka v ruke odchádzali z pódia. Ihneď sa začalo šepkať o tom, že toto bude prvý ľúbostný pár speváckej súťaže. Má to však háčik. Ako totiž tvrdí Janko, už rok je šťastne zadaný. Jeho srdce si vraj získala slečna, ktorú pozná odmalička. Monika má tiež jasno. „Janko je môj najlepší kamarát. Rozumieme si a máme sa strašne radi. No je v tom naozaj len kamarátstvo,“ dozvedáme sa od rodáčky z Brna.

Nechajme sa prekvapiť, ako sa toto nevinné kamarátstvo časom vyvinie. Ktovie, či spoločne strávené chvíle neposunú vzájomný vzťah na vyššiu úroveň.

Sledujte TOPKY TV: Monika Bagárová o slzách, vzťahu so sestrou a s Janom Bendigom.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu