Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dangl bráni porotcov SuperStar: Nie sú vulgárni, ale ľudskí!

Ondřej Hejma, Dara Rolins, Marta Jandová a Palo Habera Zobraziť galériu (2)
Ondřej Hejma, Dara Rolins, Marta Jandová a Palo Habera

BRATISLAVA - Komik Daniel Dangl si nemyslí, že by boli porotcovia v Česko Slovenskej SuperStar k súťažiacim netaktní. Sťažnosťami divákov na ich vulgárne vyjadrovanie sa pred 22:00 sa zaoberá aj slovenská Rada pre vysielanie a retransmisiu.

Napriek týmto obvineniam sa Dangl vyjadril jednoznačne v ich prospech. "Tí naši porotcovia sú veľmi empatickí a ľudskí k súťažiacim. Nepovedia im do tváre, čo by ich zranilo alebo by to malo na nich psychické následky," uviedol v rozhovore scenárista populárnej šou Daniel Dangl.

Vulgarizmy nachádza skôr v západoeurópskych šou podobného charakteru. "Keď si pozriete hocijakú nemeckú šou, tam sú oveľa tvrdšie výroky. My zďaleka nie sme vulgárni," dodal 34-ročný herec.

Za slovenskú stranu rozhoduje v porote Česko Slovenskej SuperStar speváčka Dara Rolins a známy spevák a porotca s prezývkou "Kat" Paľo Habera. Z Českej republiky sú v porotcovských kreslách dcéra lídra kapely Olympic, známa predovšetkým v Nemecku ako speváčka skupiny Die Happy, Marta Jandová spolu s frontmanom kapely Žlutý pes, porotcom dvoch ročníkov Česko hledá SuperStar, Ondřejom Hejmom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu