Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Gwen Stefani čaká už tretie dieťa: Frontmanka skupiny No Doubt opäť v tom!

Gwen Stefani a Gavin Rossdale Zobraziť galériu (10)
Gwen Stefani a Gavin Rossdale (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka a frontmanka kapely No Doubt Gwen Stefani údajne čaká s manželom Gavinom Rossdaleom tretie dieťa.

"Je to úplne čerstvá informácia, pretože to iba teraz zistili. Sú z toho nadšení," uviedol pre magazín Us Weekly nemenovaný zdroj z okolia páru. Štyridsaťtriročná Stefani sa s lídrom britskej skupiny Bush zosobášila v septembri 2002 v Londýne, pričom spolu majú dvoch synov - sedemročného Kingstona a päťročného Zumu.

Kapela No Doubt pôsobí na hudobnej scéne už od roku 1986 a okrem Gwen Stefani v nej pôsobia aj Tony Kanal, Adrian Young a Tom Dumont. V rokoch 2004 až 2008 však mali pauzu, pretože Stefani sa venovala sólovej kariére. V tomto období vydala dve sólovky - Love. Angel. Music. Baby. (2004) a The Sweet Escape (2006). No Doubt dosiahli najväčší úspech s tretím albumom Tragic Kingdom (1995), z ktorého pochádza aj ich najväčší hit Don't Speak. Dvojnásobní držitelia ceny Grammy vydali zatiaľ poslednú štúdiovku Push And Shove vlani v septembri. Ďalšími známymi singlami kapely, ktorá celosvetovo predala viac ako 35 miliónov nahrávok, sú Hey Baby (feat. Bounty Killer), Hella Good, Underneath It All (feat. Lady Saw), It's My Life, Just a Girl, Bathwater, Ex-Girlfriend alebo Spiderwebs. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu