Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Divoška Jandová: Strhla nohavice a... Ukázala holý zadok!

Marta Jandová Zobraziť galériu (14)
Marta Jandová

BRATISLAVA – Tá sa teda nekašle! Porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar Marta Jandová (35) sa nikdy netajila tým, že je poriadna rockerka. Ako sa môžeme presvedčiť, so svojimi vyjadreniami to myslí naozaj vážne. A pokojne ukáže do kamery aj svoj okrúhly zadoček.

Dračica Marta Jandová sa zatiaľ v SuperStar nezviditeľnila iba hodnotením spevu, ale aj pikantnými výrokmi na adresu súťažiacich. Od jedného účastníka napríklad chcela, aby si vyzliekol tričko, výzor iného uchádzača zasa okomentovala tak, že sa jej počas menštruácie páči každý chlap. To všetko je však iba čajový odvar oproti tomu, čo v minulosti Jandová vyvádzala.

Ako sme zistili, pred šiestimi rokmi nakrútila počas turné so svojou kapelou Die Happy pikantný videoklip zo zákulisia. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby si v šatni nestiahla nohavice a nevystavila divákom na obdiv svoje pozadie. „Je to z roku 2003. Už som to videla v Nemecku. Niekto to tam zavesil na internet. Je to z jedného smiešneho klipu k turné. Odhalila som sa iba na chvíľku a niekto to stopol práve v tom okamihu, kde je moje pozadie. Aby som však pravdu povedala, trhať žily si kvôli tomu nebudem,“ vyjadrila sa pre topky Jandová.

Na svoju obranu potom podotkla, že sa nikdy nefotila úplne vyzlečená. „Je to iba zadok. Iné známe osobnosti sa nechávajú fotiť úplne nahé a ukazujú bradavky. Ja som si iba stiahla nohavice,“ pozerá sa na celú vec s nadhľadom porotkyňa.

Ako topkám ďalej prezradila, dostala už niekoľko ponúk na vytvorenie pikantných záberov. Zatiaľ sa však tejto myšlienke bráni. „Myslím si, že dokážem iné veci, než sa ukazovať nahá. Možno jedného dňa... Teraz sa mi však do toho nechce,“ nezavrhla úplne ideu, že by sa raz predviedla v Evinom rúchu. Ako sa teda zdá, holý zadok je v Jandovej prípade pre túto chvíľu maximum, čo sa verejnosti rozhodla ukázať.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu