Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dojatá Dara Rolins: Táto speváčka ju dohnala k slzám!

Slzy v očiach porotkyne Dary Rolins Zobraziť galériu (5)
Slzy v očiach porotkyne Dary Rolins

BRNO – Speváčka Dara Rolins (36) sa počas včerajšieho druhého divadelného kola Česko Slovenskej SuperStar neubránila dojatiu. Slzy sa jej tisli do očí potom, ako sa pred porotu postavila Nikoleta Balogová (17).

Druhé divadelné kolo sa nieslo v duetovom duchu. Postupujúci chlapci a dievčatá dostali za úlohu nájsť si speváckeho partnera a za niekoľko hodín sa naučiť duet, ktorý potom predviedli porote. Jednou z podmienok bolo, že museli zaspievať celú skladbu až do konca. Na výber mali niekoľko známych pesničiek.

Jediná dvojica, ktorú sme vo včerajšom zostrihu videli spievať skladbu od Karla Gotta a „Darinky Rolincovej“ s názvom Zvonky šťastia bola Nikoleta Balogová a Dávid Danočko. Z tohto páru mala navrch najmä sedemnásťročná rodáčka z Lučenca, ktorej prednes bol taký výborný, až sa z toho tisli slovenskej porotkyni slzy do očí. Na Dare bolo vidno, ako myšlienkami zablúdila do čias, kedy nahrala túto skladbu spolu s Karlom Gottom. „Bola tam emócia. Tú sme hľadali. A tú sme aj dostali. Bolo to krásne,“ vyslovila so slzami na krajíčku dojatá Rolins potom, ako odznela pieseň.

Dôvod na plač však vo včerajšom druhom divadelnom kole nemala iba ona, ale aj súťažiaci, ktorí sa museli so speváckou šou rozlúčiť. Sitom prešlo do časti s názvom Divadlo – Dlhá cesta, ktorú uvidíme dnes večer, 40 talentov. Dvadsať chlapcov a rovnaký počet dievčat. Po prenose už spoznáme semifinálovú dvadsaťštvorku. Toto kolo bude posledným, ktoré pobeží zo záznamu. V sobotu už totiž odštartuje séria živých prenosov. Porotcovia stratia moc a úspech či neúspech súťažiacich bude iba v rukách hlasujúcich divákov.

Nikoleta Balogová

Dojatá Dara Rolins: Táto
Zobraziť galériu (5)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu