Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Posledné horúce bozky semifinalistov s milencami: Teraz ich čaká skúška lásky!

Posledné bozky semifinalistov Česko Slovenskej SuperStar a ich lások Zobraziť galériu (4)
Posledné bozky semifinalistov Česko Slovenskej SuperStar a ich lások

BRATISLAVA - Takto si vychutnávali posledné spoločné chvíle! Dvadsaťštyri semifinalistov má pred sebou možno najväčšiu šancu svojho života. Jeden z nich sa stane medzinárodnou SuperStar! Život sa však zmení viacerým z nich. Niektorí si dokonca môžu medzi sebou nájsť aj novú lásku.

Čerství semifinalisti Česko Slovenskej SuperStar si možno ešte poriadne nestihli uvedomiť, čo ich o pár dní čaká. Hoci doteraz všetko prebiehalo v relatívnom pokoji, čoskoro sa to zmení. Bude okolo nich poriadne rušno a nastane zvýšený záujem o ich osoby. Nielen zo strany médií, ale aj ľudí, ktorí budú svojimi SMS hlasmi rozhodovať o ich ďalšom postupe. Každý bude mať svojich fanúšikov i tých, čo im fandiť nebudú. A práve tento nápor budú musieť vedieť zvládnuť nielen súťažiaci, ale aj ich najbližší. Ich partneri sa budú musieť zmieriť s tým, že ich "miláčika" zrazu milujú viacerí.

Topky.sk prichytili niektorých semifinalistov, ako si svojich partnerov „vychutnávajú“ do poslednej chvíle. V pondelok sa totiž nasťahovali do hotela, kde sú všetci dvadsiati štyria postupujúci ubytovaní. Svoju priateľku tak do poslednej chvíle nepustil a bozkával Martin Chodúr. Rovnako tak aj Leo Machala, ktorý je označovaný za najväčšieho fešáka šou. Svoju lásku objímala aj Leona Šenková.

Uvidíme, či im ich vzťahy vydržia aj počas Česko Slovenskej SuperStar. Držíme im napriek všetkému palce. Zo skúseností z predchádzajúcich ročníkov sme sa však mohli presvedčiť, že žiadnemu superstáristovi sa nepodarilo vydržať tlak, ktorý so sebou šou prináša.

 

Ako to bolo so vzťahmi v minulých ročníkoch Superstar ?

Slovensko má za sebou už tri ročníky speváckej šou. A ani jedna pôvodná láska účastníkom nevydržala. Všetky stroskotali pod ťarchou odlúčenia, následnej medializácie a popularity. Niektorí si našli partnera priamo medzi svojimi speváckymi kolegami, iní v okolí štábu a manažmentu alebo v našom šoubiznise.

Medzi najznámejšie páry z našich troch ročníkov, ktoré vznikli počas súťaže, možno bezpochyby zaradiť lásku bronzového superstáristu Tomáša Bezdedu a moderátorky šou Adely Banášovej. Strieborná SuperStar Martina Šindlerová si začala s vtedajším členom manažmentu STV Branislavom Záhradníkom. Speváčka Zdenka Predná chodila so spevákom Petrom Šarkanom Novákom. Prvá Slovenská Superstar Katarína Koščová žila s kolegom - finalistom Mirom Jarošom. No ani tieto „nové“ lásky, ktoré vznikli počas šou, im nevyšli. Dnes už sú všetci rozídení. Možno okrem Šindlerovej a Záhradníka, ktorí sa sporadicky objavujú bok po boku na spoločenských akciách.

Ani druhá spevácka SuperStar - Peter Cmorik, neustála svoj pôvodný vzťah. Po šou sa dal Peter dokopy s úspešnou strelkyňou Dankou Bartekovou. V tretej SuperStar sa tiež vytvoril nejaký ten párik. Napríklad Dominika Mirgová a jej kolega Michal Chrenko. Tí sa však neustále rozchádzali a dávali opäť dokopy.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu