Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hádky a vulgarizmy pri výbere semifinalistov: V porote SuperStar to vrelo!

Ondřej Hejma, Dara Rolins, Marta Jandová. Zobraziť galériu (8)
Ondřej Hejma, Dara Rolins, Marta Jandová.

BRNO – Včera večer sme sa v Dlhej ceste dozvedeli mená semifinalistov Česko Slovenskej SuperStar. Čo nám však kamery neukázali, bol postup, akým sa porota na „víťaznej dvadsaťštvorke“ dohodla. Podľa našich zistení to vôbec nebolo ľahké a došlo aj na ostré slová!

Vybrať tých najlepších nebolo jednoduché! To, ako sa porota nakoniec dohodla na dvadsiatich štyroch postupujúcich, malo ale zostať skryté. Marta Jandová však serveru Super.cz prezradila, že to bol riadne ostrý proces. Dokonca aj s hádkami.

„Výber semifinalistov bol dosť drsný. Vôbec sme sa nemohli dohodnúť, každý mal svojich favoritov a dosť tvrdo sme za nich bojovali. Ku koncu padali aj sprosté slová,“ tvrdí Jandová. Zdá sa teda, že nielen nádejní speváci, ale aj porotcovia zažili doslova horúce a napäté chvíle.

Potvrdila nám to aj Dara Rolins. „V rámci zodpovednej úlohy, ktorá nám bola zverená, boli na mieste emócie aj medzi nami porotcami. Bolo treba robiť kompromisy a tie sa robia ťažko. S niektorými favoritmi sme sa skrátka lúčili ťažko. Ale nepobili sme sa,“ dodala na záver s humorom.

Podľa slov porotkýň to vyzerá tak, že tá najzaujímavejšia časť výberu semifinalistov zostala pred divákmi skrytá. Na obrazovke nám totiž tvorcovia ukázali iba to, ako si jednotliví uchádzači žrebujú porotcu, ktorý im oznámi verdikt. A hoci sa porotcovia snažili zahmlievať a naťahovať súťažiacich, len málo okamihov malo to správne napätie takzvanej reality šou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu