Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Miss SuperStar Grigerová: Konečne zaspievala a... Ako to dopadlo?!

Patrícia Grigerová. Zobraziť galériu (6)
Patrícia Grigerová.

BRNO – Patrícia Grigerová (17) dostala počas košického kastingu od Ondřeja Hejmu (58) priepustku do ďalšieho kola len na základe svojej krásy. No predtým, ako sa mohla postaviť na dosky brnianskeho divadla, si na ňu porotcovia ešte raz posvietili.

Bolo to nespravodlivé! To si isto pomysleli mnohí, keď na košickom kastingu prešla cez porotu Patrícia Grigerová bez spevu. Podľa Ondřeja Hejmu ju oprávnil jej výzor ísť ďalej bez toho „aby bola vystavená potupujúcim výrokom poroty“.

Do divadla však mladá študentka nakoniec len tak neprešla. Porota si totiž postavila pred divadelným kolom pred seba niektorých účastníkov, ktorí postúpili s podmienkou. A tiež tri dievčatá, ktoré zatiaľ vôbec nespievali. Patrícia tu nakoniec umlčala všetkých neprajníkov! „Na rozdiel od tej slečny predtým si nielen pekná, ale aj spievaš, tak šup do divadla,“ povedala jej Dara Rolins po tom, ako zvyšné dve krásky poslala preč.

A aj v divadle sa zatiaľ Patrícii darilo. Ocitla sa totiž v skupine, ktorej porota oznámila to skvelé slovíčko: „Postupujete!“ Uvidíme, či Miss Česko Slovenskej SuperStar prejde aj cez dnešnú Dlhú cestu. Práve tam sa totiž vyprofiluje finálová zostava.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu