Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Najväčšia sexica SuperStar: Útoky a závisť okolia!

Patícia Grigerová Zobraziť galériu (5)
Patícia Grigerová

BRATISLAVA – Postup bez spevu jej dali vyžrať! Sedemnásťročná Patícia Grigerová, ktorá sa v šou Česko Slovenská SuperStar prebojovala do ďalšieho kola iba vďaka svojmu výzoru, dostala od svojho okolia poriadne zabrať.

Študentka gymnázia v Česko Slovenskej SuperStar nezaujala spevom, ale svojím výzorom. Ten jej zabezpečil postup do divadelného kola. Spomedzi porotcov z nej bol najviac namäkko Ondřej Hejma, ktorý ju bez toho, aby sa spýtal kolegov, poslal ďalej.

Ako už však načrtol tesne po Patríciinom postupe Leoš Mareš, reakcie okolia nemusia byť pri takejto protekcii príjemné. Moderátor naznačil, že jej budú mnohí závidieť a odsudzovať ju za to. A tak sa aj stalo.

„Bolo veľa negatívnych reakcií s tým, že som nemala postúpiť. Vraj je táto súťaž o speve a nie o tom, ako kto vyzerá. Mňa to však neprekvapilo. Od ľudí, ktorí mi priali, som mala pozitívne reakcie. Tí, ktorým ležím v žalúdku, reagovali záporne,“ dozvedáme sa od Patrície.

Tej je v týchto chvíľach veľkou oporou priateľ, ktorý ju v účasti v SuperStar podporil. „Povedal, aby som do toho išla. V prvom rade je to však moja vec. Ja som chcela túto spevácku súťaž vždy skúsiť,“ povedala držiteľka titulu Miss Česko Slovenskej SuperStar. Uvidíme teda, ako sa jej bude dariť v divadelnom kole.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu