Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezdna pechota: Habera všetkých prevalcoval!

Pavol Habera Zobraziť galériu (9)
Pavol Habera

BRATISLAVA – Nie sú hviezdy ako hviezdy! Hviezdna pechota totiž ukázala to najhoršie z najhoršieho, čo prišlo na kastingy Česko Slovenskej SuperStar. Úplne najviac však exceloval obávaný kat Paľo Habera (47).

Smiech cez slzy! Aj to sa určite dialo pred televízormi pri vysielaní Hviezdnej pechoty. Človek totiž často nevedel, či má nad úbohými výkonmi zaplakať, alebo sa im od srdca zasmiať. V tejto situácii dokonca aj výroky obávaného kata Paľa Haberu vyzneli vtipne a nie kruto. Pripomeňte si ich s nami a zahlasujte v ankete na konci článku za ten naj.

 

A: „Ty chodíš do normálnej školy alebo si zaostalý?“ vypočul si osemnásťročný Jakub Stodola, ktorý spieval anglickú pieseň pre škôlkarov. Napodobňoval v nej zvieratká – skákal, vlnil sa, aj syčal.

 

B: „A čo si sa ty zbláznil?“ spýtal sa Jána Škapu alias Gluma. Ten by totiž svoj kastingový výkon v koži Pavla Haberu ohodnotil slovíčkom Super!

 

C: „Ty si rybár a chápem, prečo nemáš hlas. Tak mlč ďalej a už nespievaj,“ odporúčal Habera Patrikovi Fullovi, ktorý získal druhé miesto v ankete o najtichšieho speváka. A hoci podľa Ondřeja Hejmu každý má právo spievať si aspoň doma, Paľo nekompromisne trval na svojom.

 

D: „Ty budeš plniť úlohu vírusu a všetkých (teroristov) tam zabijeme!“ vymyslel Habera uplatnenie pre Simonu Kapustovú, ktorá tvrdila, že má hlasový rozsah štyroch oktáv. Nezaspievala však ani len jeden čistý tón.

 

E: „Okrem toho, že si hluchý, vieš aj spievať?“ spýtal sa Štefana Lukáča. Ten si dal totiž každú otázku zopakovať. Habera ho naverboval do novovytvorenej protiteroristickej jednotky a Ondřej Hejma usúdil, že Štefan je taký jednoduchý, že naozaj uveril, že ide o vážnu misiu.

 

F: „Zajtra odchádzame do Pakistanu, vezmeme ťa so sebou. Bin Ládin hneď vylezie a podľa mňa aj zomrie,“ ohodnotil spev Alžbety Csuhajovej, ktorá spievala song Umbrella s neprekonateľným maďarským prízvukom.

 

G: „Tak sa vlň a spievaj,“ zavelil Alžbete Rózak, ktorá prezradila, že pracuje ako go-go tanečnica. Jej výzor zas okomentoval slovami: „Tá bola zmaľovaná ako moravská skriňa.“

 

H: „Aspoň jeden človek bude šťastný,“ skonštatoval po výkone Pavlíny Očšádalovej. Tá totiž svoju ukričanú verziu skladby Je t´aime venovala svojmu priateľovi. Porota zatínala zuby a poslala ju preč.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu