Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Miss SuperStar pózuje: Sexi nohy, chutná tvárička!

Patrícia Grigerová Zobraziť galériu (7)
Patrícia Grigerová

BRATISLAVA – Je to naozaj kus! Najkrajšia účastníčka Česko Slovenskej SuperStar Patrícia Grigerová (17) spôsobila v šou poriadny rozruch. Jej výzor pobláznil porotcu Ondřeja Hejmu natoľko, že sa ju rozhodol posunúť do ďalšieho kola bez toho, aby zaspievala. Študentka bola ihneď korunovaná za Miss Česko Slovenskej SuperStar.

Béžový overal, krásna tvárička a dlhé nohy. Tak sa postavila pred porotu na košickom kastingu Patrícia Grigerová. A okamžite zaujala. Vďaka svojmu výzoru postúpila ďalej aj napriek tomu, že nepredviedla spevácky výkon. Namiesto toho si vyslúžila titul Miss Česko Slovenskej SuperStar.

Topky.sk na základe toho u mladej študentky zisťovali, či niekedy rozmýšľala nad tým, že by sa niekedy prihlásila do súťaže krásy. „Nie. A ani neplánujem. Nie je to pre mňa prioritná vec. Niečomu takému by som sa určite nechcela venovať. Neviem si predstaviť, že by sa moja budúcnosť uberala týmto smerom,“ znelo paradoxne z jej úst.

Na košický kasting sa však vyparádila tak, že ani Paľo Habera si neodpustil poznámku na jej outfit. „Nabudúce sa obleč,“ zakričal na Patríciu, keď odchádzala od poroty. „Nechodím takto oblečená bežne. V budove, kde sme čakali, kým prídeme na radu, bolo naozaj veľmi horúco. Takže som bola v tej situácii oblečená dobre. Ľuďom, ktorí mali dlhé veci, bolo veľké teplo kvôli reflektorom kamier a žiariacemu slnku, ktoré prenikalo do miestnosti cez presklené steny,“ obhajuje výber svojho outfitu Patrícia. To, aké oblečenie si dala do blížiaceho sa divadelného kola, nám neprezradila.

Nuž, nechajme sa prekvapiť, aký spevácky výkon v najbližšej epizóde predvedie. Ak jej to však náhodou nevyjde, rozhodne by mala prehodnotiť myšlienku o prihlásení sa do súťaže krásy. Veď posúďte sami. Pozrite si jej fotografie v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu