Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dara Rolins sa zbláznila: Chcela vyhodiť dievča, ktoré už postúpilo!

Veronika Nováková Zobraziť galériu (11)
Veronika Nováková

BRNO – Veľké sito! Včera na televíznych obrazovkách začala séria z brnianskeho divadla. Porotcovia preverovali najmä tých, čo postúpili bez spievania alebo dostali pri postupe podmienku. No Dara Rolins (36) narobila veľký rozruch aj pri dievčati, ktorému jej kolegovia už oznámili, že postúpilo!

Vidina úspechu robí divy! Martin Jochec bol napríklad ochotný vzdať sa svojich dlhých vlasov. Porota mu totiž na kastingu oznámila, že len s krátkym strihom môže postúpiť! Úplne inak sa ale zachoval takzvaný strieborný muž – Tibor Horanič.

„Ty nebudeš spievať, ale sprchovať sa. Buď sa umyješ alebo ideš domov,“ zahlásili Hejma s Haberom. Tibor bol zrejme presvedčený, že ak sa má stať SuperStar, tak jedine ako živá socha. Pri ultimáte od poroty sa po menšom váhaní s nimi rozlúčil a odišiel.

A keďže zo 47 chlapcov malo postúpiť 45, zostal už len jeden čierny Peter. Toho si vyslúžil Lukáš Kopecký, ktorý podľa poroty nespieval, ale si z nich robil len srandu. Ďalších adeptov potom preriedila skúška: ste piati, rozdeľte si za štyri minúty päť piesní a o hodinu nám ich príďte zaspievať.

Pri dievčatách to bolo od začiatku náročné. Do divadla ich dorazilo 63 a hneď úvodné kolo malo poslať preč až 18 z nich. Najväčšie napätie zavládlo pri Veronike Novákovej – bucľatej blondínke, ktorá na bratislavskom kastingu spustila lavínu smiechu, akým sa kedysi preslávila Natália Hatalová.

Po výkone niekoľkých dievčat, medzi ktorými bola aj Veronika, si slovo vzala mužská časť poroty a blondínku označila za postupujúcu. To však vyvolalo zlosť Dary Rolins. „Nám sa nepáči,“ povedala aj v menej Marty Jandovej. Ondřej Hejma síce protestoval, že rozhodnutie o postupe by sa nemalo meniť, ale Habera sa po chvíli pridal k porotkyniam. A tak musela Veronika v ovzduší plnom napätia spievať ešte raz. Nakoniec ale mohla byť šťastná. „Chlapi správne vybrali,“ uznala na záver Dara.

Napätie však nekončí, už dnes si môžete pozrieť, ako súťažiaci zvládli duety – na spánok a nacvičenie piesne v zmiešaných dievčensko-chlapčenských dvojiciach mali totiž len päť hodín!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu