Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bacuľatá Veronika: Opičí sa po Hatalovej! A porota jej to zožrala!

Natália Hatalová a Veronika Nováková Zobraziť galériu (4)
Natália Hatalová a Veronika Nováková

BRATISLAVA – Stavila už na overený spôsob postupu!? Adeptka na Česko Slovenskú SuperStar Veronika Nováková (18) zo Šenkvíc zabodovala u poroty presne tak isto, ako finalistka tretej slovenskej série Natália Hatalová (21).

Veronika Nováková totiž spustila pred porotou neudržateľný záchvat smiechu, ktorý bol podobný tomu, aký predviedla Natália! Známu brunetku vtedy označili odborníci za vážneho smejka a vďaka výbornému spevu a dobrej nálade ju posunuli ďalej. „Trocha menej otváraj ústa v rámci artikulácie, menej vibrácií a poď do divadla. Je to prča ako blázon,“ povedal vtedy Habera. Hatalová nás svojím smiechom a spevom sprevádzala až do druhého rockového kola, v ktorom vypadla. Brunetka bola vtedy označovaná za najusmievavejšiu súťažiacu celej šou.

A ako sa zdá, podobne skúša tento rok zapôsobiť aj bacuľatá blondínka Veronika Nováková, ktorá zrejme svojím smiechom najviac rozosmiala porotu. Hoci niektorí porotcovia neboli nadšení z jej speváckych výkonov, predsa len ju posunuli do divadla. „Mne sa to nepáčilo, ale za ten výkon, vieš o čom hovorím, si zaslúžiš postup,“ povedal Hejma na Veronikin spevácky prednes. Podobne zareagovala aj Dara Rolins: „Talianska pesnička mimo, smiech na jednotku. Druhú skladbu si zaspievala pekne. Odhliadnuc od toho celého divadla, tebe by veľké divadlo ako veľkej žene pristalo.“ Jandová a Habera dievčine povedali bez väčších rečí áno. Uvidíme, či sa dostane do finále rovnako ako Natália.

VIDEO: Smejúca sa Natália Hatalová pred porotou SHS 3.




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu