Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Blázon Jackson veril, že by dokázal zbaviť Hitlera zla!

Michael Jackson a Adolf Hitler Zobraziť galériu (7)
Michael Jackson a Adolf Hitler

LOS ANGELES - Nedávno zosnulý americký spevák Michael Jackson veril, že by dokázal "vyliečiť" nemeckého diktátora Adolfa Hitlera. Tvrdí to jeho bývalý poradca, rabín Shmuley Boteach, ktorý sa o legende popu chystá vydať knihu.

Boteach, ktorý je ortodoxným rabínom, uskutočnil v rokoch 2000 a 2001 s Jacksonom sériu rozhovorov, ktorých obsah nahral. Celkovo ide o približne 30 hodín materiálu, v ktorých sa spevák priznal napríklad k strachu zo staroby, vyhľadávaniu ľudí, ktorí ho chválili a zneužívaniu receptov na lieky. Ďalej sa vyjadril aj k postave nemeckého nacistického diktátora Adolfa Hitlera, ktorý bol podľa neho "geniálny rečník".

Taktiež veril, že keby mal možnosť, tak by Hitlera dokázal "zbaviť zla". Medzi ďalšie spevákove vyjadrenia má patriť priznanie, že bol "príliš hanblivý, aby zavolal princeznú Dianu na rande" alebo že veril, že Madonna bola doňho zamilovaná.

Rodina zosnulej legendy sa k rabínovým tvrdeniam odmietla vyjadriť. Boteach, ktorý sa s Jacksonom zoznámil v roku 1999, plánoval knihu založenú na prepisoch rozhovorov vydať ešte v roku 2003. Michael Jackson zomrel 25. júna vo veku 50 rokov. Jeho smrť úrady vyšetrujú ako vraždu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu