Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Michael Jackson má nový videoklip

Jackson pri nacvičovaní piesne Human Nature Zobraziť galériu (8)
Jackson pri nacvičovaní piesne Human Nature

LOS ANGELES - Len niekoľko dní po premiére traileru k filmu This Is It o kráľovi popu Michaelovi Jacksonovi je na svete aj nový videoklip. Ten zachytáva, rovnako ako pripravovaný dokument, prípravy na neuskutočnené comebackové turné jedného z najvýraznejších umelcov storočia.

Hudobné video zobrazuje popovú ikonu pri nácviku piesne Human Nature spolu s režisérom Kennym Ortegom. Spolu s novým videoklipom vydala spoločnosť Apple aj nový dvojminútový trailer. Ten je vo väčšine scén podobný debutovému traileru, ktorý uviedli v nedeľu na odovzdávaní cien MTV Music Awards 2009. Obsahuje niekoľko nových záberov a informácií o dokumentárnej snímke.

Snímka This Is It zachytáva prípravu rovnomenného turné. Bude obsahovať zábery zo zákulisia príprav koncertov a rozhovory s najbližšími priateľmi a spolupracovníkmi Michaela Jacksona. Väčšina záberov pochádza z losangelského Staples Center, ďalšie sú z haly The Forum v kalifornskom meste Inglewood. "Svet uvidí náš tím, ktorý mal tú česť zažiť vášeň a kreativitu Michaela Jacksona naživo," uviedol Ortega. Premiéra očakávaného filmu je naplánovaná na 28. októbra. Po celom svete ju budú premietať dva týždne. Informáciu zverejnil internetový portál aceshowbiz.com

VIDEO: Michael Jackson pri nacvičovaní piesne Human Nature


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu