Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zostarnutá Pamela Anderson je stále múzou... Aj s nahým zadkom!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (9)
Pamela Anderson

AUCKLAND - Jej niekdajšie sexi telo nahlodal zub času! Zatiaľ čo kolegyne Pamely Anderson (42) dokážu po štyridsiatke konkurovať o polovicu mladším dievčatám, ona sa môže "pochváliť" len ovisnutou kožou, škvrnami a množstvom vrások... A tak provokuje aspoň obnaženým pozadím!

Silikónová blondínka sa netají tým, že celé roky nepoužíva krémy na opaľovanie s ochranným faktorom, hoci sa slnečným lúčom vystavuje skutočne často. Jej zlozvyk sa však už viditeľne podpísal na pokožke, ktorá je v poľutovaniahodnom stave - vráskavá, s ovisnutými záhybmi a pigmentovými fľakmi. V takomto prevedení sa totiž Pamela prezentovala odvážnymi šatami na Týždni módy na Novom Zélande.

Bývalá hviezda seriálu Pobrežná hliadka poskytla svoje krivky na predvádzanie ružového modelu z dielne jej priateľa a návrhára Richieho Richa. Ako to už býva zvykom, aj tentoraz Pameline šaty viac odhaľovali, ako zakrývali. Outfit vrecovitého tvaru však mnohým prišiel navyše veľmi nepraktický. Modelka si ho musela neustále pridŕžať na prsiach a výstrih na chrbte bol taký hlboký, že jej odhaľoval až čiarku medzi "polkami".

Richie Rich prišiel do Aucklandu predstaviť svoju líniu plaviek a pohodlnú módu šetrnú k životnému prostrediu. Pamelu angažoval aj do fotenia s názvom Múza, čo pôsobí skutočne úsmevne. Ktovie, k čomu ho takáto zostarnutá dáma, ktorá o svoj zovňajšok vôbec nedbá, dokáže vlastne inšpirovať...



Okrem Pamely ale módne trendy určuje ešte len trojročná Suri Cruise.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu