Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Pamela Anderson by najradšej vytrhala všetky vlasy... Svojej matke!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (11)
Pamela Anderson

MALIBU - Niekdajšia sexy záchranárka má momentálne v domácnosti poriadne dusno. Pamelu (41) do nepríčetnosti pravidelne privádza matka Carol, ktorá jej neustále hrubo zasahuje do života - dokonca i toho milostného!

O tom, že spolužitie dvoch generácií nemusí byť vždy úplne jednoduché, sa na vlastnej koži presvedčila už aj známa silikónová barbie. Tá svoju matku poprosila, aby sa k nej nasťahovala a pomohla jej s výchovou dvoch ratolestí - dvanásť ročného Brandona a o rok mladšieho Dylana. Vtedy však Pamela ešte netušila, akej chyby sa vlastne dopúšťa a že svoje rozhodnutie už čoskoro poriadne oľutuje.

Podrobnosti o Carolinej diktátorskej povahe prezradil jeden z Pameliných známych magazínu National Enquirer. Carol vraj oboch chlapcov príliš rozmaznáva a svoju dcéru kontroluje na každom kroku. Herečka musí totiž matke zakaždým hlásiť kam ide a ako dlho sa zdrží - presne ako za starých čias.

Staršia pani Andersonová svoju ráznosť prejavila okamžite po nasťahovaní. Jednoducho do svojich rúk prevzala chod celej domácnosti, čo jej dcéru doslova doháňa k šialenstvu: "Pamela je rada, že matka je pri nej, ale Carol robí niekedy veci, vďaka ktorým má chuť vytrhať jej všetky vlasy."

Pamelin pohár trpezlivosti sa naplnil vo chvíli, keď sa jej mama začala miešať už aj do vzťahov a intímneho života. Pamelinmu súčasnému frajerovi Jamiemu vraj kladie otázky na telo a s obľubou sa vŕta v jeho minulosti. Chudák Jamie od potenciálnej svokry dostal už aj spŕšku kritiky na svoje kuchárske schopnosti a momentálne sa v Pamelinom dome "nemá obťažovať čokoľvek pripravovať".

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu