Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Štvrtá svadba Pamely Anderson: Pred oltár ťahá elektrikára!

Pamela Anderson a Jamie Padgett Zobraziť galériu (5)
Pamela Anderson a Jamie Padgett

LOS ANGELES - Americkej sexbombe Pamele Anderson (41) doteraz stroskotali tri manželstvá, čo však ona sama nepovažuje za dôvod, aby to nevyskúšala aj po štvrtýkrát. Možno sa k nej hudobné legendy predsa len nehodia - prinesie jej šťastie elektrikár v maringotke?!

Štvrtá svadba Pamely Anderson:
Zobraziť galériu (5)
Pameliným vyvoleným sa stal 42-ročný surfer a elektrikár Jamie Padgett z Malibu. Chýry o oficiálnom spečatení vzťahu mileneckej dvojice rozšíril módny návrhár, u ktorého si silikónová Barbie objednala svadobné šaty. Hoci sa Pamela s Jamiem pozná sotva pár mesiacov, výberom partnera si je aj v tomto prípade stopercentne istá. Hniezdočko lásky už majú pripravené, tak načo ešte čakať? Obytný príves je predsa romantika!
Štvrtá svadba Pamely Anderson:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)
Prvým mužom, ktorý s Pamelou vstúpil do manželského chomúta, sa stal hudobník Tommy Lee. Hoci plážovej bohyni stačilo na spoznanie svojho nastávajúceho rekordných 96 hodín, paradoxne jej toto manželstvo vydržalo najdlhšie a navyše bolo veľmi plodné - vzišli z neho dve pikantné sexvideá, dve deti a hepatitída typu C ako bonus pri používaní spoločných tetovacích ihiel. Pamela počas trojročného zväzku dvakrát požiadala o rozvod a nadobro sa s Tommym rozišla až do tretice.
Štvrtá svadba Pamely Anderson:
Zobraziť galériu (5)
Pokus číslo dva sexi blondínka venovala opäť hudobníkovi. Kid Rock (vlastným menom Robert James Ritchie) so svojou manželkou vydržal štyri mesiace a dôvodom ich rozvodu boli údajne neprekonateľné rozdiely. Tie zaručene nikoho neprekvapili.
Štvrtá svadba Pamely Anderson:
Zobraziť galériu (5)
Pamela po tretíkrát povedala "áno" bývalému frajerovi Paris Hilton - Rickovi Salomonovi. Napriek 15-ročnému priateľstvu však počiatočná eufória oboch pomerne rýchlo opustila. Hviezda seriálu Baywatch požiadala o rozvod už po dvoch mesiacoch.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu