Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pamela: V otrasných bikinách, no pre dobrú vec!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (8)
Pamela Anderson

VIEDEŇ – Niektoré hviezdy šoubiznisu nie sú ochotné zmieriť sa so svojím vekom. No Pamela Anderson (41) sa snaží zo svojej plastikmi vylepšenej postavy vytrieskať stále maximum.

V zlatých trblietavých bikinách prišla hviezda seriálu Baywatch podporiť spoločenskú udalosť organizovanú pri príležitosti vyzbierania peňazí pre ľudí nakazených vírusom HIV.

Obdarená Pamela s prednosťami večne odolávajúcimi silám gravitácie bola jednou s najväčších atrakcií večera. Na akciu sa dostavila v neprehliadnuteľne rozhalenej koženej blúzke so šedou sukňou.

Vtedy však nikto nečakal, že jej promenádu na pódiu bude sprevádzať taká drastická zmena oblečenia. Pozlátená celebrita vybavená obrovským kazetovým prehrávačom dopriala všetkým nádych začiatku rokov deväťdesiatych. Zároveň tak ukázala, že si svoju silnú dávku extravagancie stále uprieť nehodlá.

O spestrenie zábavy sa okrem Pamely postarala aj speváčka Katy Perry so svojím originálnym vystúpením. Medzi slávnymi osobnosťami sa objavila aj herečka Eva Longoria v šatách pripomínajúcich morskú pannu. Nemalým prekvapením bola účasť bývalého prezidenta Spojených Štátov Billa Clintona.

Pamela: V otrasných bikinách,
Zobraziť galériu (8)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu