Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Súboj silikónov: Pamela je vykopávka, prsnatejšia bude Katie Price!

Pamela Anderson a Katie Price Zobraziť galériu (9)
Pamela Anderson a Katie Price

LOS ANGELES - Ešte len priletela do Ameriky a už má vo vrecku lukratívny džob! Investícia do zväčšeného poprsia sa Katie Price (31) stále mnohonásobne vracia - silikónmi sa prepracovala až k červeným záchranárskym plavkám. Bude v nich vyzerať lepšie ako Pamela Anderson (42)?

Po sérii škandálov a nechutných intrigách zverejnených v tlači medzi ňou a manželom Petrom Andrém, sa Katie rozhodla zbaliť kufre a namierila si to rovno za veľkú mláku. V nádeji, že tamojší šoubiznis ju nepozná ako jednu obrovskú katastrofu a že Hollywood jej okamžite padne k nohám, pristála tento týždeň na letisku v Los Angeles. Na naše prekvapenie sa jej ilúzia o americkom sne stáva skutočnosťou úctyhodným tempom.

Televízna hviezda, ktorú fanúšikovia poznajú aj pod prezývkou Jordan, si s najväčšou pravdepodobnosťou natiahne sexi červené plavky v britskej verzii seriálu Pobrežná hliadka. Jeho hlavný predstaviteľ David Hasselhoff totiž na jej adresu nešetril chválou a nechal sa počuť, že by jej účasť v pripravovanej šou skutočne privítal.

Jordanina rola by bola, samozrejme, predurčená veľkosťou jej chirurgicky upraveného hrudníka. David sa totiž netají tým, že jej telo a temperamentný prístup by dokonale sadol k postave CJ Parkerovej, ktorú svojho času stvárnila americká sexbomba Pamela: "Premýšľal som nad vytvorením novej šou. Volala by sa UK-Watch. Jordan je určite priebojná a má krivky na správnych miestach."

Vyzerá to teda na serióznu ponuku, a preto matka troch detí zbytočne nestráca čas. Objednané má už hodiny herectva, ktoré jej však v konečnom dôsledku možno ani netreba. Nás o svojich hereckých schopnostiach presvedčila počas nedávneho rozhovoru s Piersom Morganom - pri slovách o bolestnej strate štvrtého dieťaťa jej slzy vyzerali celkom vierohodne.

Súboj silikónov: Pamela je
Zobraziť galériu (9)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu