Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Jennifer Aniston sa kvôli Bradovi zrútila: Najskôr plač a potom... Útek!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (16)
Jennifer Aniston (Zdroj: isifa)

NEW YORK - Tvrdila, že ho definitívne vyškrtla zo života, no vo vnútri sa kvôli nemu stále trápi. Americká herečka Jennifer Aniston (40) si kvôli bývalej láske - Bradovi Pittovi (45), vyrobila hanbu priamo pred filmovým štábom. Najprv sa rozrevala a potom rýchlo zutekala!

Jennifer sa so svojou zákonnou polovičkou rozviedla v roku 2005. Ich päťročný manželský zväzok ukončil práve Brad, ktorý sa počas nakrúcania akčnej snímky Pán a pani Smithovci zaľúbil do mladšej Angeliny Jolie. Hoci krásna štyridsiatnička bývalého partnera v médiách úplne odpísala a vyjadrila sa, že naňho navždy zabudla, jej city sú zrejme predsa len o niečo komplikovanejšie.

Trpké chvíle Jennifer nedávno prežívala na natáčaní filmu The Bounty. Jedna zo scén jej totiž pripomenula obrovskú lásku k Bradovi, pričom sa z ničoho nič vnútorne zosypala a nedokázala sa ubrániť slzám. Uplakaná pred zrakmi štábu utekala do svojho karavanu, aby sa v súkromí dala psychicky do poriadku. Podľa denníka New York Post situáciu jednou vetou vysvetlila asistentke: "Potrebujem chvíľu osamote, táto scéna mi pripomína Brada a mňa."

Ktovie, čo na takýto záchvat úzkosti hovorí Jenin frajer Gerard Butler, ktorý sa ako jej partner objaví aj v spomínanej snímke. Jeden z členov tímu totiž prezradil, že hollywoodska krásavica sa cez svoje stroskotané vzťahy zďaleka nepreniesla: "Aj keď si užíva flirtovanie s Gerardom Butlerom na nakrúcaní a každý deň ukazuje svoju statočnú tvár, v súkromí je stále veľmi zraniteľná."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu