Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Potvrdené: Samotárka Jennifer Aniston konečne zbalila chlapa snov!

Jennifer Aniston a Gerard Butler Zobraziť galériu (7)
Jennifer Aniston a Gerard Butler

LOS ANGELES - Keď to táto kráska s mužmi myslí vážne, vyberá si prvotriednych fešákov. Jennifer Aniston (40) je opäť šťastná a zamilovaná až po uši - po svojom boku má totiž úlovok, ktorý jej závidí polovica Hollywoodu!

Atraktívna plavovláska svoju novú lásku stretla pri natáčaní romantickej komédie The Bounty. Hoci sa v kuloároch už dávnejšie šepkalo aj o jej citoch k hercovi Bradleymu Cooperovi, tieto fámy vyvrátila jeho dovolenka v Španielsku. Horúce chvíle v Barcelone totiž strávil s extrémne štíhlou Renée Zellweger, čím dvojica svoj vzťah posunula na oficiálnu úroveň.

Ako sa však zdá, Jennifer nemá najmenší dôvod smútiť za Bradleyho modrými očami. Objektom jej záujmu je v týchto dňoch škótsky poloboh Gerard Butler, ktorý je známy nielen neuveriteľným sexepílom a vypracovaným telom, ale aj romantickou dušou a hriešnym šarmom. Napriek tomu, že párik na pľaci väčšinou predvádza ostré hádky, mimo kamier nedokážu zo seba odtrhnúť oči.

Nečakané zblíženie hereckých partnerov "nabonzoval" portálu RadarOnline.com zdroj z nakrúcania po stredajšej šichte. "Videli sme, ako ju Gerard pobozkal. Boli samé ťuťuli-muťuli." Herca vraj takisto veľmi často vídať v Jenniferinom prívese a obaja spolu okato flirtujú aj po vypnutí kamier. S nežnými gestami však začínajú len veľmi pomaly. "Sledovali sme ich, ako sa v jednom momente chytili za ruky, ale keď si Jennifer všimla, že sa ľudia pozerajú, pustila ho," dodal zdroj. Nuž, snáď sa krásna štyridsiatnička čoskoro osmelí, pretože s Gerardom jej to veľmi pristane. Čo poviete?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu