Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Trčiace bradavky a odhalený prsník - Jennifer Aniston je čoraz viac sexi!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (11)
Jennifer Aniston

LOS ANGELES - S vekom jej nepribúdajú vrásky, ale sexepíl! Hollywoodska kráska Jennifer Aniston (40) vyzerá lepšie, ako kedykoľvek predtým a nebojí sa to ukázať - jej najnovšie čiernobiele zábery sú totiž poriadne vyzývavé.

Známi jej vylepšené krivky opisovali v superlatívoch a ako sa zdá, mali na to skutočne dôvod. Herečkina drina vo fitnescentre uprostred noci totiž priniesla šťavnaté ovocie. Jennifer má za sebou fotenie pre septembrové vydanie magazínu ELLE a výsledok mnohým vyrazil dych.

Snáď najvydarenejšou z celej série je fotografia, na ktorej sexi štyridsiatnička pózuje bez podprsenky a oblečenú má iba krátku koženú bundičku. Za pohľad však rozhodne stoja aj jej vztýčené bradavky v bavlnenom tričku Emporio Armani. Hoci Jennifer s najväčšou pravdepodobnosťou použila svoju obľúbenú pomôcku a bradavky sú umelé, v kombinácii so žiarivým úsmevom je priam neodolateľná.

Súčasťou spolupráce so spomínaným magazínom je aj rozhovor, v ktorom sa plavovláska vyjadrila k svojej nálepke samotárky, k zmyslu pre humor i k vlastným rodičom. Už od detstva ju totiž fascinuje, s akou brutálnou úprimnosťou sa jej matka vždy postaví k veci: "Pamätám si, že som sa ako 7-ročná pýtala mamy, či som rovnako pekná ako moja najlepšia kamarátka Monique. A so všetkou láskou na svete sa na mňa mama pozrela a povedala 'Ó, zlatko, ty si taká zábavná.' Takže mi neklamala... Odpovedala mi na otázku tým, že na ňu neodpovedala a namiesto toho mi povedala, čo je mojou najsilnejšou stránkou."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu