Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Jennifer Aniston má v 40-ke nohy ako modelka: Dlhé, štíhle a hriešne sexi!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (8)
Jennifer Aniston

LOS ANGELES - Zatiaľ čo niektoré jej o polovicu mladšie kolegyne už zápasia s celulitídou, ona má krajšie formované krivky než kedykoľvek predtým. Jennifer Aniston (40) v utorok síce schovala prsia, no aj napriek tomu opäť všetkým vyrazila dych - božskými nohami!

Hollywoodska kráska tento týždeň zažiarila na premiére svojej novej romantickej drámy s názvom Love Happens. Na červenom koberci jej robil spoločnosť filmový kolega Aaron Eckhart, ktorý nedokázal odolať nutkaniu pevne si ju k sebe privinúť. Tomu sa však pravdupovediac, ani niet čo čudovať. Aj keď Jennifer zvolila strieborné minišaty s dlhými rukávmi a bez výstrihu, predsa v nich vyzerala úchvatne. O stredobod pozornosti sa jej totiž postarali bronzovo opálené nôžky, ktorými by aj napriek zrelému veku mohla konkurovať svetoznámym topmodelkám.

Jennifer Aniston má v
Zobraziť galériu (8)

Hoci Hollywoodska dvojica pred objektívmi paparazzov pôsobila, že má k sebe blízko, herečkino srdce momentálne bije len pre jedného. Tým vyvoleným je jej filmový partner zo snímky The Bounty, Gerard Butler, ktorého už dokonca podrobila aj testu otcovských schopností. A keďže írsky Casanova jej skúškami prešiel ako nôž maslom, nie je vylúčené, že už čoskoro nebudeme obdivovať len Jenniferine prednosti, ale aj tehotenské bruško.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu