Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dve mŕtvoly, z nich jedna živá? Ale veď to je nahá Lady Gaga!

Lady Gaga Zobraziť galériu (10)
Lady Gaga

NEW YORK - Z nevkusných módnych výstrelkov presedlala na morbídnosť! Lady Gaga (23) pravdepodobne stratila akýkoľvek strach zo smrti a pred objektívom v šťavnatých pózach okúsila zátišie hororov - poležala si v truhle a s úsmevom na perách sa vyobjímala s kostrou... Úplne nahá!

Americká speváčka sa odviazala na fotení pre pánsky magazín OUT, z ktorého vzišla séria skutočne zaujímavých obrázkov. Hoci Lady Gaga aj tentoraz nechala za seba prehovoriť sexepíl, svoje umenie zvádzať predviedla s netradičnými kulisami a v neobvyklom štýle.

Hrubými železnými putami je priviazaná k väzenskej cele, no na sebe má vintage šaty a výraz uznávanej divy. Hoci leží na mieste určenom mŕtvym - v truhle, so slnečnými okuliarami a s cigaretou v ruke pripomína sexi flegmatičku. A zatiaľ čo jej na nahom stehne leží ruka kostlivca, ona sa tvári, že nič na svete nie je zábavnejšie.

Niet pochýb o tom, že hudobná hviezda priniesla fanúšikom niečo nové. Niečo, čo ich v tomto smere rozdelilo na dva tábory - v jednom im behá mráz po chrbte a v druhom oslavujú vrchol umenia. A možno je na čase založiť tretí tábor... Kde si do pekla schovala ten penis?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu