Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Aj Lady Gaga vie byť elegantnou dámou! Hoci pobehuje iba v podprsenke!

Lady Gaga Zobraziť galériu (9)
Lady Gaga

LOS ANGELES - Konečne to nie je úplná katastrofa! Aj Keď sme u americkej speváčky Lady Gaga (23) zvyknutí na šialené módne kombinácie, posledným outfitom dala jasne najavo, že elegancia jej nie je úplne cudzia - v koženej podprsenke bola svojsky šik!

Hudobnú hviezdu v prekvapivo štýlovom oblečení prichytili paparazzi na losangelskom letisku LAX. Hoci sa speváčka všemožne snažila zakrývať si tvár, fotografovia nakoniec odišli s cennými úlovkami. Po prvýkrát ju totiž zachytili ako dráždivú dominu, ktorá zároveň pôsobí veľmi vkusne.

Lady Gaga v pondelok prekvapila už len tým, že sa dokázala nahodiť do jedného farebného tónu. Stavila totiž na osvedčenú čiernu, ktorou rozhodne nič nepokazila. Jej kožená podprsenka a vybíjaný náramok síce zanechávali dojem miernej erotiky zo salónu pre pánov, no latexová sukňa s dĺžkou po kolená výsledný efekt posunula do roviny elegancie. Tú ešte podčiarkli špicaté lodičky, šatka v povojnovom štýle a okrúhle čierne okuliare.

Populárna speváčka sa na pódiu najbližšie predstaví 13. septembra v New Yorku pri príležitosti odovzdávania cien Video Music Awards. Ktovie, aké módne esá vytiahne z rukáva práve tam...

Aj Lady Gaga vie
Zobraziť galériu (9)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu