Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Doobliekaná Lady Gaga: Urobila zo seba šľapku s imidžom rockerky!

Lady Gaga Zobraziť galériu (10)
Lady Gaga (Zdroj: isifa)

TOKIO - Svojím nevkusom pozastavila ruch už aj vo večne uponáhľanej japonskej metropole! Lady Gaga (23) siahla po zbrusu novej farebnej kombinácii vlasov a pritvrdila aj v štýle obliekania. A výsledok? Domáci si pravdepodobne mysleli, že práve vyliezla zo zatuchnutého bordelu!

Americká speváčka to so svojím novým outfitom možno myslela dobre, no zabudla pri tom na zásadu, že menej je niekedy viac. Do ulíc Tokia cez víkend vyrazila v osvedčených sieťovaných pančuchách a v koženej veste, pričom ľavé zápästie jej zdobili dva hrubé vybíjané náramky. Hoci jej zovňajšok pripomínal rockovú hviezdu len zďaleka, Lady Gaga tento dojem úplne zabila typickými bombarďákmi s tigrovaným vzorom, ku ktorým si obula čierne lesklé čižmy z PVC siahajúce až do polovice stehien. Čerešničkou na torte bola už len peroxidová hriva s modrými a ružovými prameňmi - nimi speváčka svoj imidž lacnej prostitútky priviedla takpovediac k dokonalosti.

Hudobná hviezda zavítala do Japonska pri príležitosti letného festivalu Sonic. Trojdňové kultúrne podujatie sa koná každý rok v rovnakom čase v Osake a blízko Tokia. Lady Gaga prišla zastúpiť kolegyňu Katy Perry, ktorá svoje vystúpenie musela zrušiť kvôli podráždeným hlasivkám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu