Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Skrúcaný a milenka Lukáčová na žúre: Obchytkávali si zadky!

Štefan Skrúcaný a Dominika Lukáčová si okato prejavovali nežnosti. Zobraziť galériu (7)
Štefan Skrúcaný a Dominika Lukáčová si okato prejavovali nežnosti.

BRATISLAVA - Ako dvaja puberťáci! Herec Štefan Skrúcaný (48) a jeho priateľka Dominika Lukáčová (23) sa včera objavili na spoločenskej akcii ruka v ruke. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby si navzájom až nápadne neprejavovali nežnosti. A na to nie sme u dvojice zvyknutí.

Párik sa objavil na akcii, ktorá sa konala pri príležitosti vzniku novej skupiny Roba Pappa a Bystríka s názvom Charomeliroo. Ako sme si všimli, dvojica sa od momentu dorazenia na akciu neodlepila od seba ani na moment. Celý večer si prejavovali nežnosti. A to je v prípade tohto páriku neobvyklé.

Nie je tomu totiž tak dávno, čo sa k sebe na spoločenských akciách správali tak, ako keby sa ani nepoznali. Štefan to odôvodňoval topkám tak, že kvôli dlhodobému prepieraniu jeho súkromia v médiách nemá potrebu pózovať pred fotografmi. Ako sa však podľa najnovších fotografií zo včerajšieho žúru zdá, situácia sa od vtedy zmenila. „Už som unavený z hry na schovávačku,“ povedal herec, čím dal jasne najavo, že už Dominiku v spoločnosti vníma ako svoju oficiálnu partnerku.

Vzájomné prejavovanie nežností na krste nám odôvodnil nasledovne: „Bolo to v kruhu priateľov a cítil som sa tam dobre, uvoľnene.“ Dvojica sa dokonca nebránila nenápadným dotykom svojich pozadí. Zatiaľ čo Lukáčová držala Skrúcaného za zadok, zabávačova ruka tiež pomaly skĺzala z bokov markizáckej redaktorky na jej zadné partie. „To som ani nejako neregistroval,“ uzavrel debatu šibalským hlasom Skrúcaný.

Kto všetko sa na akcii ešte zabával? Pozrite si našu GALÉRIU!

Foto: paparaci.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu