Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

a VIDEO Skrúcaný: Zoznámil milenku s exmanželkou!

Kuriózna situácia: Skrúcaného milenka Lukáčová si podáva ruku s exmanželkou. Zobraziť galériu (13)
Kuriózna situácia: Skrúcaného milenka Lukáčová si podáva ruku s exmanželkou. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Odvaha? Alebo vie, čo sa patrí?! Zabávač Štefan Skrúcaný (49) sa na nedávnej charitatívnej prehliadke ujal nielen pracovných povinností, ale splnil si aj tie súkromné. Do spoločnosti totiž zobral priateľku Dominiku Lukáčovú (24), ktorú topky.sk pristihli pri tom, ako si podáva ruku s hercovou exmanželkou.

Na nedávnej charitatívnej prehliadke, ktorá sa konala na podporu boja proti rakovine krčka maternice, sa po móle poprechádzali aj známe osobnosti bez nároku na honorár. Chceli tak poukázať na prevenciu proti tomuto ochoreniu. Akciu moderovaním podporil aj známy zabávač Štefan Skrúcaný, ktorého výstup miestami pôsobil rozpačito. „Moderovalo sa mi celkom v pohode, až na tie niektoré pasáže o sponzoroch a konkrétnych módnych veciach. Nie som predsa žiadny módny guru,“ povedal Skrúcaný, ktorý sa netajil tým, že sa snaží charitatívne akcie podporovať.

Módnu prehliadku si prišli obzrieť aj Skrúcaného tri dôležité ženy v živote. Jeho súčasná priateľka - redaktorka Dominika Lukáčová, prvá manželka Darina Wolfová a ich spoločná dcéra Linda. Topky.sk ich všetkých dokonca pristihli, ako sa svorne zvítali, podávali si ruky a dokonca si spolu aj pripili. Známeho herca sme sa na margo toho spýtali, či svoju milenku zoznamoval so svojou exmanželkou a dcérou. „Ja som ich nezoznamoval, nemal som dôvod. Ony sa poznajú už dávno,“ prezradil nám Skrúcaný, ktorý si tak zrejme iba splnil spoločenskú povinnosť. Ako nám sám totiž priznal, netušil, že na zozname hostí je aj jeho bývalá manželka.

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na módnej prehliadke, ktorú moderoval Štefan Skrúcaný.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu