Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Lindsay Lohan sa chvastá podvyživeným telom... Odfotila sa hore bez!

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (13)
Lindsay Lohan

LOS ANGELES - Americká herečka, známa pre svoj divoký lesbický vzťah, sa od roboty nepretrhne a dlhú chvíľu si kráti zaujímavým narcistickým spôsobom. Psychicky labilná Lindsay Lohan (22) sa odfotila polonahá a svoje vyziabnuté telo vystavila na webe.

Vychudnutá lesbička si predvčerom aktualizovala užívateľský účet na komunitnej stránke Twitter, ktorú obohatila o ďalšiu zo svojich skvostných fotografií. Dvojnásobne zachytená fotoaparátom sa pretŕčala iba v džínsach - objektom jej záujmu bol tentoraz úplne nový imidž. Ten pozostával z rovnej ofiny a čerstvo nadstavených blond vlasov. Lindsay pod obrázkom zanechala aj stručný komentár pre svojich internetových kamošov: "Staré fotografie. Tie ma tak nudia..."

Zatiaľ, čo sa ona ide doslova unudiť na smrť, britská polícia má plné ruky práce s objasnením krádeže, do ktorej je herecká hviezda priamo zapletená. Už pár dní totiž chýba luxusný náhrdelník značky Christian Dior v hodnote hriešnych 250 tisíc libier - ten mala Lindsay na krku 6. júna počas londýnskeho fotenia pre magazín Elle. Jeho zmiznutie sa zistilo až o dva dni neskôr.

Hollywoodska hviezda sa nachádza medzi tuctom ľudí zo štúdia, ktorí by mohli čeliť podrobnejšiemu výsluchu. Jej hovorca potvrdil, že je veľmi ochotná spolupracovať, no zatiaľ ju nikto zo Scotland Yardu nekontaktoval. "Lindsay dúfa, že sa stratené veci nájdu," dodal na záver.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu